Ergernis over weghalen bakken hondenpoep

Er is in Goor ergernis over het vroeg weghalen van de afvalbakken waar hondenbezitters de zakjes met hondenpoep in kunnen gooien. Dit is door medewerkers van Gildebor al voor dit weekeinde gedaan en dat met het oog op oud en nieuw. Dit om te voorkomen dat de bakken het slachtoffer worden van vuurwerk zijn de bakken verwijderd. Hondenbezitters deponeren nu de zakjes met poep massaal bij de paal waaraan de bak normaliter bevestigd is. Dit tot ongenoegen van met name Gorenaren die in de buurt van de bakken wonen. Die vinden dat de bakken veel te vroeg zijn verwijderd.

Gerelateerde berichten

  • Ergernis over ontbreken ‘poepbakken’7 januari 2016 Ergernis over ontbreken ‘poepbakken’ Ze werden in het Goorse preventief weggehaald om te voorkomen dat ze tijdens oud en nieuw werden vernield maar zowel hondenbezitters als buurtbewoners vinden dat ze zo langzamerhand wel […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Afval scheiden doe je zo…12 januari 2017 Afval scheiden doe je zo… Het lijkt erop dat de inwoners van Goor fanatiek zijn begonnen met het scheiden van afval na de invoer van het Diftar-systeem op 1 januari jongstleden. Bij winkels in huishoudelijke […]
  • Clubs mogen voorlopig niet meer spelen op natuurgras27 juli 2018 Clubs mogen voorlopig niet meer spelen op natuurgras Sportclubs in Goor en de overige kernen in de Hof moeten de grasvelden gaan sparen. De gemeente heeft de clubs een brief gestuurd met een prangend verzoek om zoveel als mogelijk de duels […]
  • Veel minder vuurwerkschade door schoolpleinverbod24 januari 2017 Veel minder vuurwerkschade door schoolpleinverbod Er is veel minder vuurwerkschade in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente dan in voorgaande jaren. Waar tijdens de vorige jaarwisseling nog voor 36.000 euro werd vernield blijft […]