Ergernis over weghalen bakken hondenpoep

Er is in Goor ergernis over het vroeg weghalen van de afvalbakken waar hondenbezitters de zakjes met hondenpoep in kunnen gooien. Dit is door medewerkers van Gildebor al voor dit weekeinde gedaan en dat met het oog op oud en nieuw. Dit om te voorkomen dat de bakken het slachtoffer worden van vuurwerk zijn de bakken verwijderd. Hondenbezitters deponeren nu de zakjes met poep massaal bij de paal waaraan de bak normaliter bevestigd is. Dit tot ongenoegen van met name Gorenaren die in de buurt van de bakken wonen. Die vinden dat de bakken veel te vroeg zijn verwijderd.

Gerelateerde berichten

  • Ergernis over ontbreken ‘poepbakken’7 januari 2016 Ergernis over ontbreken ‘poepbakken’ Ze werden in het Goorse preventief weggehaald om te voorkomen dat ze tijdens oud en nieuw werden vernield maar zowel hondenbezitters als buurtbewoners vinden dat ze zo langzamerhand wel […]
  • Afval scheiden doe je zo…12 januari 2017 Afval scheiden doe je zo… Het lijkt erop dat de inwoners van Goor fanatiek zijn begonnen met het scheiden van afval na de invoer van het Diftar-systeem op 1 januari jongstleden. Bij winkels in huishoudelijke […]
  • Clubs mogen voorlopig niet meer spelen op natuurgras27 juli 2018 Clubs mogen voorlopig niet meer spelen op natuurgras Sportclubs in Goor en de overige kernen in de Hof moeten de grasvelden gaan sparen. De gemeente heeft de clubs een brief gestuurd met een prangend verzoek om zoveel als mogelijk de duels […]
  • Medewerkers buitendienst samen met SWB en Hengelo27 januari 2016 Medewerkers buitendienst samen met SWB en Hengelo De Goorse werknemers in de buitendienst van de gemeente Hof van Twente en de SWB komen vanaf 1 januari in een andere organisatie waarin ook de medewerkers van de gemeente Hengelo zijn […]
  • Hoftoernooi bij Hector op losse schroeven20 augustus 2018 Hoftoernooi bij Hector op losse schroeven Het jaarlijkse Hoftoernooi waarin de eerste elftallen van de negen voetbalclubs uit de Hof van Twente het tegen elkaar opnemen, gaat dit jaar mogelijk niet door. De negende editie staat op […]