Herbert Wijnen ook bij club van 50

Herbert Wijnen ziet vandaag Abraham. Het feest is afgelopen zaterdag al gevierd met familie en vrienden. Vandaag is de grote dag en wordt alles nog eens dunnetjes overgedaan. Namens de familie Roescher-Wijnen wordt de jarige ook via deze weg in het zonnetje gezet, op naar de 100!

Gerelateerde berichten

  • Andre Blumink ziet Abraham22 april 2017 Andre Blumink ziet Abraham Andre Blumink voegt zich vandaag ook bij de club van 50. Het feest wordt binnenkort gevierd. Dat zou best weleens een dubbel feest kunnen worden als "zijn club" Feyenoord de landstitel […]
  • ‘Goalie’ Dick Siepman ziet vandaag Abraham26 augustus 2015 ‘Goalie’ Dick Siepman ziet vandaag Abraham Dick Siepman treedt vandaag ook toe tot de club van vijftigers. Met grote inzet is de sportieve Dick nog steeds de sluitpost bij zijn club WVV '34. Namens de familie, vrienden, bekenden en […]
  • Abraham voor Rickard Bromander13 maart 2017 Abraham voor Rickard Bromander Rickard Bromander is vandaag ook toegetreden tot de club van 50. Rickard is vele jaren geleden voor zijn grote liefde Irma vanuit Zweden naar Nederland gekomen en eenmaal in Goor is hij er […]
  • Tuin vol Abraham`s voor Rene Burggraaff29 november 2017 Tuin vol Abraham`s voor Rene Burggraaff Rene Burggraaff, treinmachinist en buschauffeur bij Syntus, is vandaag 50 jaar geworden. Gezien het aantal Abrahams in zijn tuin is hij wel 250 jaar geworden. Vrienden, familie, buren en […]
  • Ruud Spaay ziet vandaag Abraham29 juli 2013 Ruud Spaay ziet vandaag Abraham Ruud Spaay vond vanmorgen ook Abraham op zijn pad met het bereiken van de vijfigjarige leeftijd. De Abraham`s zijn uitgedost in hetzelfde tenue als waarin het afdelingshoofd bij Nijland […]