Herbert Wijnen ook bij club van 50

Herbert Wijnen ziet vandaag Abraham. Het feest is afgelopen zaterdag al gevierd met familie en vrienden. Vandaag is de grote dag en wordt alles nog eens dunnetjes overgedaan. Namens de familie Roescher-Wijnen wordt de jarige ook via deze weg in het zonnetje gezet, op naar de 100!

Gerelateerde berichten

  • ‘Goalie’ Dick Siepman ziet vandaag Abraham26 augustus 2015 ‘Goalie’ Dick Siepman ziet vandaag Abraham Dick Siepman treedt vandaag ook toe tot de club van vijftigers. Met grote inzet is de sportieve Dick nog steeds de sluitpost bij zijn club WVV '34. Namens de familie, vrienden, bekenden en […]
  • Andre Blumink ziet Abraham22 april 2017 Andre Blumink ziet Abraham Andre Blumink voegt zich vandaag ook bij de club van 50. Het feest wordt binnenkort gevierd. Dat zou best weleens een dubbel feest kunnen worden als "zijn club" Feyenoord de landstitel […]
  • Abraham voor René Koebrugge25 mei 2018 Abraham voor René Koebrugge René Koebrugge heeft zich deze week bij de club van 50 gevoegd. Zowel bij zijn bedrijf als bij zijn woning werd hij verrast met de gebruikelijke versierselen. Namens de feestvierende meute […]
  • “Slager” Dick Vrijman ziet vandaag Abraham5 mei 2018 “Slager” Dick Vrijman ziet vandaag Abraham Bevrijdingsdag 2018 staat voor Dick Vrijman in het teken van Abraham, hij voegt zich vandaag bij de club van 50. De sympathieke fysiotherapeut wordt in het Goorse, vanwege zijn subtiele […]
  • Abraham voor Rickard Bromander13 maart 2017 Abraham voor Rickard Bromander Rickard Bromander is vandaag ook toegetreden tot de club van 50. Rickard is vele jaren geleden voor zijn grote liefde Irma vanuit Zweden naar Nederland gekomen en eenmaal in Goor is hij er […]