Taxi ramt lantaarnpaal net buiten Goor

Een taxichauffeur is vanochtend vroeg met zijn taxi hard tegen een lantaarnpaal gebotst. Op de N346 schoot de wagen door nadat deze in de slip was geraakt. Het voertuig schoot door en kwam nadat de lantaarnpaal geramd werd vlak voor een boom tot stilstand. De taxichauffeur raakte gewond maar over de aard van de verwondingen is niets bekend. De lantaarnpaal is volledig vernield. De taxi is zwaar beschadigd weggesleept. Het ongeval gebeurde vlak bij de verkeerslichten op deze weg (foto).

Gerelateerde berichten

  • Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg31 maart 2018 Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg Op de kruising Haaksbergerweg met de rondweg N346 in Goor zijn vanochtend drie auto's op elkaar gebotst. Niemand raakte gewond. Het verkeer, dat langs het ongeval werd geleid door de […]
  • Twee gewonden na botsing op boom28 februari 2016 Twee gewonden na botsing op boom Een frontale botsing in de nacht van vrijdag op zaterdag op de N346 tussen Goor en Lochem. Een personenwagen met twee personen knalde daar op een boom. De inzittenden raakten daarbij […]
  • Wordt dit het toekomstige straatbeeld ?19 juli 2018 Wordt dit het toekomstige straatbeeld ? De gemeente Hof van Twente is begonnen met een test waarin de straatverlichting, ook in Goor, in de toekomst volledig zelfvoorzienend kan zijn. Op de Eerste Zomerdijk net buiten […]
  • Regiotaxi-regeling versoberd, PvdA stelt vragen30 juni 2017 Regiotaxi-regeling versoberd, PvdA stelt vragen De gebruikers van de regiotaxi zijn met de nieuwe regelgeving slechter uit als in de situatie daarvoor. Zo kunnen mensen die geen WMO-pas hebben, geen gebruik meer maken van de regiotaxi. […]
  • Speciale taxiservice voor kankerpatiënten22 mei 2015 Speciale taxiservice voor kankerpatiënten Bram van Doorn uit Goor gaat een aparte vervoersservice voor kankerpatiënten in leven roepen. Dat meldt TC/Tubantia. Van Doorn van de De Stichting Bijzondere Vervoersdienst (BVD) vindt dat […]