Volle kerk geniet van Mannenkoor en The Journey

Het is een traditie die nog immer wordt gewaardeerd want ook vandaag op deze Eerste Kerstdag zat de Petrus en Paulus-kerk vol voor het jaarlijkse kerstconcert van het Goors Mannenkoor. Uiteraard waren er bij aankomst de Midwinterhoornblazers. Daarna begon het concert dat werd uitgevoerd door het mannenkoor in samenwerking met Vocal Group The Journey. Het zevental Goorse zangeressen maakte indruk in de volle kerk met diverse werken die goed werden gebracht. Hoogtepunt daarbij was de uitvoering van ‘We all stand together’. Ook het Goors Mannenkoor oogste lof. Met name het, bijna op het einde, uitgevoerde Tebe Poem sprong er in dat opzicht uit.

Gerelateerde berichten

  • Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk25 december 2018 Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk Het traditionele kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk kon ook dit jaar op veel publiek rekenen. De kerkbanken zaten nagenoeg vol en het publiek genoot van een […]
  • Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor25 december 2016 Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor Een nagenoeg volle Petrus en Pauluskerk genoot vandaag van het kerstconcert van het Goors Mannenkoor. Een traditie die volgens voorzitter Anton Dijkhuis al meer dan 40 jaar bestaat en ook […]
  • De oale roop gaat weer klinken…2 december 2018 De oale roop gaat weer klinken… Het zogenoemde 'Bloasseizoen' van de Mirreweenterhoornbloazers Goor-Diepenheim onder leiding van de Goorse voorman Silvo Busschers gaat vandaag weer van start op deze eerste zondag van de […]
  • Afbloazen met Oale Roop…6 januari 2017 Afbloazen met Oale Roop… De Oale Roop klinkt vanavond nog één keer over ons Twentse Haagje. De Midwinterhoornblazers sluiten het seizoen af op de Braakmolen, waar een zevental nog en keer de roep liet klinken.  Er […]
  • Kerstborrels, vieringen en concerten…22 december 2017 Kerstborrels, vieringen en concerten… Na de nodige kerstborrels van de Goorse bedrijven is er in het komende kerstweekeinde ook weer van alles te bezoeken in en om het Goorse. In de Petrus en Pauluskerk is vanavond het A […]