Sleutel gevonden Catsstraat

Er is een sleutel gevonden in de Catsstraat. De eigenaar kan contact opnemen via 06-41188692. 

Gerelateerde berichten

  • Gouden damesring gevonden bij de EMTÉ27 februari 2018 Gouden damesring gevonden bij de EMTÉ Bij de EMTÉ is afgelopen zaterdag een gouden damesring gevonden. Mist u uw ring, dan kunt u contact opnemen met 06-22222376.
  • Fiets gejat bij De Ark7 november 2017 Fiets gejat bij De Ark Bij baptistenkerk De Ark aan de Irisstraat is gisteren tussen 19.00 uur en 20.30 uur een damesfiets gestolen. Het betreft een wit / grijze Gazelle Chamounix Excellent met fietstassen, die […]
  • jb bril deldensestr29 november 2013 Bril gevonden op de Deldensestraat Op de Deldensestraat, ter hoogte van huisnummer 82, is een blauwe bril gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via de mail.    
  • Witte iPhone verloren in centrum (Update)31 januari 2013 Witte iPhone verloren in centrum (Update) Gisteren is een witte iPhone verloren, vermoedelijk tussen de C1000 en de Reggehof. De Iphone heeft een cassetteband-cover. Weet u waar de telefoon is dan graag contact opnemen. Update: De […]
  • Dwergkonijn gevonden industrieterrein27 april 2013 Dwergkonijn gevonden industrieterrein Afgelopen week is een dwergkonijn gevonden op het industrieterrein in Goor. Het mannetje heeft een ernstige oogontsteking en heeft medische zorg nodig. De eigenaar kan voor verdere […]