Oliebollen Nollen elfde in AD-test, deel verkoop naar goede doel

De oliebollen van Bakkerij Nollen hebben de elfde plek behaald in de landelijke AD oliebollentest. Met een score van 9,1 bleven ze maar nipt buiten de top tien. Er zijn in totaal 250 verkooppunten bezocht in de zoektocht naar de beste oliebol van Nederland. Om ook haar maatschappelijke karakter te tonen pakt Nollen dit jaar extra uit door een deel van de opbrengst te doneren aan De Nije Stichting, die zich inzet voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Voor iedere verkochte oliebol doneert Bakkerij Nollen €0,10 aan het goede doel. Meer info hier.

Gerelateerde berichten

  • Brandweer Goor assisteert bij brand bakker Nollen15 januari 2022 Brandweer Goor assisteert bij brand bakker Nollen Ook de Goorse brandweer was aanwezig toen vannacht de bakkerij van Nollen in Hengevelde voor een groot deel werd verwoest door brand. Vanuit de kazerne in Goor werd na de eerste melding […]
  • Bakkende Boomhut-leerlingen voor Oekraïne19 maart 2022 Bakkende Boomhut-leerlingen voor Oekraïne De leerlingen van OBS De Boomhut zijn in de afgelopen twee weken druk geweest met het bakken van koekjes voor Oekraïne. In alle groepen hebben de leerlingen koekjes gebakken in de keuken […]
  • Bakker Nollen heeft nu predikaat Hofleverancier21 november 2021 Bakker Nollen heeft nu predikaat Hofleverancier Bakkerij Nollen heeft, op de dag dat het bedrijf 100 jaar bestaat het predikaat Hofleverancier gekregen. Eigenaar Vincent Nollen kreeg het gisteren uit handen van burgemeester Ellen […]
  • Nollen niet langer beste bakker van Nederland12 november 2021 Nollen niet langer beste bakker van Nederland Nadat Bakkerij Nollen zich twee jaar lang de beste brood-, koek- en banketbakker van Nederland mocht noemen, is die eer deze week gegaan naar Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk. Nollen, […]
  • Week tegen eenzaamheid: Bij wie ga jij op de koffie?29 september 2021 Week tegen eenzaamheid: Bij wie ga jij op de koffie? Het is de week tegen eenzaamheid met dit jaar als thema 'Kom erbij'. Volgens Salut Welzijn kan dit natuurlijk ook andersom: 'Ik kom naar je toe'. Iedereen kent wel iemand die een […]