Halve Sarah voor Sandra Endeman

Sandra viert vandaag haar 25ste verjaardag. Inmiddels is ze verkast van Goor naar het Gelderse Scherpenzeel, maar de familie laat ook daar van zich horen. Uiteraard ontbreekt een spandoek niet en is haar tuin passend omgetoverd. Namens de familie van harte gefeliciteerd en maak er een mooie feestelijke dag van.

Gerelateerde berichten

  • Halve Sarah voor Karlijn Nijenkamp10 november 2017 Halve Sarah voor Karlijn Nijenkamp Karlijn Nijenkamp vierde gisteren haar 25-jarige verjaardag. Op een groot spandoek voor haar woning hebben haar vriendinnen haar levensloop samengevat. Ook via deze weg wordt de jarige in […]
  • Alice te Wierik ziet Sarah10 januari 2016 Alice te Wierik ziet Sarah Alice te Wierik viert vandaag haar 50ste verjaardag. De jarige geniet in het Goorse vooral bekendheid als voormalig onderneemster van Limburgia. Gisteren is haar woning versierd met een […]
  • Sarah vandaag voor Ellen Janssen24 april 2015 Sarah vandaag voor Ellen Janssen Ellen Janssen treedt vandaag ook toe tot de club van vijftigers. De Goorse zag haar tuin verrijkt met poppen, spandoeken en allerhande prullaria ter ere van deze mijlpaal. Vanavond wordt […]
  • marjawillems15 maart 2011 Marja Willems ziet Sarah Marja Willems is ook toegetreden tot de club van vijftig. Haar familie en vrienden willen dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zelf doet het haar niets, maar Marja Willems hoort nu […]
  • Sarah voor Henriette ten Buuren7 augustus 2017 Sarah voor Henriette ten Buuren Bij Henriette ten Buuren staat een Sarah in de tuin te prijken ter ere van haar 50ste verjaardag. De jaren zijn haar volgens intimi niet aan te zien, maar het is nu toch echt 5 x 10! […]