Vliegende fiets landt op ’t Jannink…

Een kolderiek berichtje met serieuze ondertoon op de Facebookpagina van de politie Hof van Twente. Daarop werd melding gemaakt van een ‘vliegende fiets’ die met een knal achter een huis op ’t Jannink terecht is gekomen afgelopen maandagochtend vroeg. De bewoner hoorde een knal en vond daarna een vouwfiets achter de woning. “Helaas zat er geen kaartje bij en de kans dat de kerstman deze van zijn arrenslee heeft laten vallen, is ook zeer onwaarschijnlijk gezien de staat van het rijwiel” aldus het Facebookbericht. De fiets is mogelijk gestolen vanaf het station aan de Stationslaan. De eigenaar onbekend. Wie dat is kan zich melden (met het sleuteltje) bij het politiebureau in Goor. Andere mensen die de fiets herkennen, kunnen bellen 0900-8844 of reageren middels een priv├ębericht op Facebook.

Gerelateerde berichten

  • Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat16 januari 2018 Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat Tijdens een inbraak in een woning in de Spoorstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een portemonnee en een autosleutel gestolen. Diezelfde nacht werd van de rekening van de pinpas […]
  • Elektrische fietsen blijken gewilde prooi voor dieven9 augustus 2017 Elektrische fietsen blijken gewilde prooi voor dieven Middenin het Goorse centrum zijn woensdagochtend twee elektrische fietsen ontvreemd. Tussen 11.00 en 11.15 hebben dieven toegeslagen bij de overkapping van het voormalige pand van […]
  • Weer fiets gestolen bij station28 juli 2018 Weer fiets gestolen bij station Dieven hebben weer toegeslagen bij de fietsenstalling bij het treinstation in Goor.Daar werd afgelopen maandag een tweewieler weggenomen die daar de hele dag stond. De aangever zegt dat […]
  • Aanhanger gestolen vanaf Het Jannink28 mei 2020 Aanhanger gestolen vanaf Het Jannink Een aanhanger is in de vroege ochtend van zaterdag 23 mei gestolen vanaf een parkeerplaats op Het Jannink in Goor. De eigenaar, Hans van Beem, had de aanhangwagen net opgeknapt en is ook […]
  • Fietsendief op heterdaad betrapt10 januari 2017 Fietsendief op heterdaad betrapt Een man die gisteren een fiets probeerde te stelen vanuit de fietsenstalling van het station in Goor is gisteren door de politie op heterdaad betrapt. Hij is ingerekend en bleek ook […]