Toeschouwers trekken massaal naar vuurwerkshow Morsink

Het was droog vanavond en dat was een geluk voor de organisatie van de vuurwerkshow van Morsink vanavond op industrieterrein Zenkeldamshoek. Daar werd een deel van de nieuwe collectie de lucht in geschoten onder het toeziend oog van duizenden toeschouwers. Morgen begint de vuurwerk-verkoop. Het is dan tot en met zaterdag mogelijk om vuurpijlen, sierpakketten en knalvuurwerk aan te schaffen. Door landelijke regelgeving kan er op Oudejaarsdag, komende zondag, geen vuurwerk worden verkocht. Afsteken mag dan wel. Officieel vanaf 18:00 uur. Op onze Facebookpagina een kort filmpje van de vuurwerkshow.

Gerelateerde berichten

  • Geen vuurwerkverkoop, toch angst voor vuurwerkvandalisme30 december 2020 Geen vuurwerkverkoop, toch angst voor vuurwerkvandalisme Waar het normaliter op de laatste dagen van het jaar een drukte van jewelste is, heerst nu sinistere rust. De parkeerplaats van Morsink (foto) op Zenkeldamshoek is angstvallig leeg nu de […]
  • Nog geen verbod op vuurwerk, wel vuurwerkvrije zones (met poll)7 september 2020 Nog geen verbod op vuurwerk, wel vuurwerkvrije zones (met poll) De gemeente Hof van Twente wil op termijn toe naar een algeheel vuurwerkverbod. Tijdens de komende jaarwisseling is er nog geen sprake van een veto op knal-vuurwerk en vuurpijlen maar […]
  • Politie in actie tegen afsteken vuurwerk16 mei 2018 Politie in actie tegen afsteken vuurwerk De politie Hof van Twente waarschuwt via de Facebookpagina voor het illegaal afsteken van vuurwerk. Er komen bij de plaatselijke hermandad steeds vaker klachten binnen over vuurwerk dat […]
  • Vuurwerkverkoop gestart29 december 2015 Vuurwerkverkoop gestart Vuurwerkliefhebbers uit Goor kunnen vanaf nu hun hart weer ophalen. Vandaag, morgen en donderdag mag weer vuurwerk worden ge- en verkocht. Vanochtend stonden de mensen al vroeg in de […]
  • Laatste bouwfase Heeckeren in maart van start22 januari 2022 Laatste bouwfase Heeckeren in maart van start Het college van burgemeester en wethouders heeft het ontwerp vastgesteld voor het woonrijp maken van het laatste gedeelte van de wijk Heeckeren. In de komende periode worden de […]