Toeschouwers trekken massaal naar vuurwerkshow Morsink

Het was droog vanavond en dat was een geluk voor de organisatie van de vuurwerkshow van Morsink vanavond op industrieterrein Zenkeldamshoek. Daar werd een deel van de nieuwe collectie de lucht in geschoten onder het toeziend oog van duizenden toeschouwers. Morgen begint de vuurwerk-verkoop. Het is dan tot en met zaterdag mogelijk om vuurpijlen, sierpakketten en knalvuurwerk aan te schaffen. Door landelijke regelgeving kan er op Oudejaarsdag, komende zondag, geen vuurwerk worden verkocht. Afsteken mag dan wel. Officieel vanaf 18:00 uur. Op onze Facebookpagina een kort filmpje van de vuurwerkshow.

Gerelateerde berichten

  • Politie in actie tegen afsteken vuurwerk16 mei 2018 Politie in actie tegen afsteken vuurwerk De politie Hof van Twente waarschuwt via de Facebookpagina voor het illegaal afsteken van vuurwerk. Er komen bij de plaatselijke hermandad steeds vaker klachten binnen over vuurwerk dat […]
  • Vuurwerkverkoop gestart29 december 2015 Vuurwerkverkoop gestart Vuurwerkliefhebbers uit Goor kunnen vanaf nu hun hart weer ophalen. Vandaag, morgen en donderdag mag weer vuurwerk worden ge- en verkocht. Vanochtend stonden de mensen al vroeg in de […]
  • Kerstconcert, vuurwerkshow en een borrel in de kroeg23 december 2016 Kerstconcert, vuurwerkshow en een borrel in de kroeg Tijdens dit Kerstweekend zijn de deuren in De Reggehof als te doen gebruikelijk gesloten. De meeste Gorenaren vieren de kerstdagen dan ook thuis. Toch is het ook altijd een traditie om […]
  • Vuurwerkshow Morsink Zenkeldamshoek10 december 2014 Vuurwerkshow Morsink Zenkeldamshoek Ondanks de strengere regelgeving op vuurwerk verwacht ook grootaanbieder Morsink Tweewielers dat Goor weer massaal vuurwerk zal afsteken. "Mensen willen toch het jaar traditioneel […]
  • Meer vuurwerkschade tijdens afgelopen jaarwisseling4 februari 2016 Meer vuurwerkschade tijdens afgelopen jaarwisseling Er is meer vuurwerkschade in Goor en omgeving aangericht tijdens oud en nieuw. Dit jaar zijn de kosten opgelopen tot zo'n 36.ooo euro en dat is 3.000 euro meer dan in het jaar daarvoor. De […]