Turner en Janssen mogen minuut gratis winkelen

Mevrouw Janssen in de Acaciastraat (foto) en de familie Turner uit de Korhoenstraat zijn de grote winnaars van de kraslotenactie van Goor Collectief. Zij mogen een minuut gratis winkelen bij respectievelijk de Jumbo en Albert Heijn. Daarnaast werden er gisteravond acht winnaars van een nieuwjaarspakket verrast. Nog niet alle pakketten zijn geclaimd en dat betekent dat er nog enkele krasloten in omloop zijn met 3 logo’s van Goor Collectief. Wie nog een dergelijk lot heeft kan zich tot en met zaterdag nog melden bij Primera De Bandijk. Hieronder de winnaars van het pakket die gisteren werden bezocht.

Lian Knol – Hengevelde, Dhr. F. Spaay – Goor, Fam. Koppers – Goor, Dhr. Hammers – Markelo, Mevr. Haverkate – Goor, Inge Mengerink – Goor, Irma Hazewinkel – Markelo en Jan Willem Zandvoort – Goor.

Rene Kamphuis (l) en Inge Mengerink (r)

Gerelateerde berichten

  • Krassen…..1 december 2017 Krassen….. De Gorenaren zullen deze maand weer massaal gaan krassen. Vanaf vandaag tot en met 23 december worden duizenden krasloten weggegeven door de lokale winkeliers. De actie is een initiatief […]
  • Geen geld meer voor centrumcoördinator30 oktober 2014 Geen geld meer voor centrumcoördinator De gemeente Hof van Twente stelt geen geld meer beschikbaar voor de invulling van de functie van centrumcoördinator voor het stadshart van Goor. De functie van René Kamphuis (foto) komt […]
  • Winnaars krasactie bekend, dames mogen gratis door de supermarkt31 december 2016 Winnaars krasactie bekend, dames mogen gratis door de supermarkt De kraslotenactie heeft zijn ontknoping gehad. De eindejaarsactie van de Goorse winkeliers kende gisteren haar climax bij De Ster, waar de prijzen werden uitgereikt door de middenstanders. […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Broers Leussink beste supermarktondernemers van Overijssel9 maart 2015 Broers Leussink beste supermarktondernemers van Overijssel De broers Leussink van de Goorse Jumbo-supermarkt zijn voor de derde achtereenvolgende keer benoemd tot Overijssels kampioen in hun vakgebied. Niek en Tijn Leussink wonnen de zogenoemde […]