Popquiz, Hoftalenten, Foekepotten en Sylvesterparty’s…

Voor de komende laatste dagen van 2017 stikt het, zoals altijd aan het einde van het jaar, van de activiteiten in het Goorse. De evenementenkalender staat boordevol en begint met de Popquiz van Wipneus en Pim vanavond bij Grand Café De Zon. Ook is er een Darttoernooi bij dansschool Reiners. Morgenavond is de zestiende editie van Hoftalenten in De Reggehof met een hele avond muzikaal vertier in de diverse zalen. Zondag is het Oudejaarsdag en dan is er in de Goorse horeca van alles te beleven. Zo speelt het SMS-duo bij De Tapperij, Is er het traditionele ‘vaten leeg maken’ bij De Smidse en houdt CV Sterzo de Oudejaarsloterij met het Rad van Avontuur bij De Ster. Uiteraard is er ook weer de hoop op veel jonge Foekepotters. In de eerste nacht van het nieuwe jaar diverse Sylvester-party’s en op 1 januari in de ochtend de nieuwjaarsreceptie bij GFC. Voor alle evenementen check onze kalender.

Wipneus en Pim met de première van de nieuwe Popquiz bij Grand Café De Zon

 

Gerelateerde berichten

  • 30 december 2015 Goor bruist op Oudejaarsdag Het is haast teveel om op te noemen maar de Oudejaarsdag is in Goor er, volgens goede traditie één van vuurwerk, foekepott'n en een hoop gezelligheid. Naast de particuliere feesten die her […]
  • Pubquiz, reünie Apollo en 155 Motors…11 oktober 2019 Pubquiz, reünie Apollo en 155 Motors… De evenementenkalender voor het komende weekeinde vermeldt allereerst de Pubquiz bij Café De Ster met het bekende feestduo Wipneus en Pim (foto) die een nieuw concept lanceren in het […]
  • Oale Roop, Hofpopvoices en carnaval27 november 2015 Oale Roop, Hofpopvoices en carnaval Wederom een volle weekendagenda voor wat betreft het Goorse uitgaansleven met het Twente Open-pokertoernooi in café De Whee dat morgen om 16.00 uur begint. Bij De Ster wordt s'avonds de […]
  • Derek Ogilvie, muziek in de café’s, intocht Sint en Hermans…15 november 2019 Derek Ogilvie, muziek in de café’s, intocht Sint en Hermans… En weer een overvolle activiteitenkalender voor het komend weekeinde in het Goorse met bijvoorbeeld vanavond de Bokbieravond bij De Smidse en morgenavond twee bands in twee Goorse café's. […]
  • Wie wordt de vijfde CV Sterzo-prins(es) ?5 november 2014 Wie wordt de vijfde CV Sterzo-prins(es) ? Het gonst al weken en nu het uur u nadert, wemelt het van de namen. Wie wordt de nieuwe Prins of prinses Carnaval van Goor ? Komende vrijdagavond zal het duidelijk worden in de achterzaal […]