Fotoclub Wat Kiek Ie verhuist naar Sociëteit

De Goorse Fotoclub ‘Wat-Kiek-Ie’ gaat verhuizen naar de Sociëteit voor ouderen aan de Schoolstraat. De club van hobbyfotografen bestaat inmiddels zeven jaar en was in de afgelopen jaren actief in een van de vergaderruimtes in het gemeentehuis en op privéterrein. De fotoclub, die nu tien leden kent, bestaat inmiddels zeven jaar en hoopt samen met de verhuizing, ook meer leden aan te trekken. Zo is er onder meer nieuw presentatiemateriaal aangeschaft in de vorm van een HDTV. De clubavonden zijn op elke 3de woensdagavond van de maand en beginnen om 20:00 uur. Daarnaast zal een paar keer per jaar een uitdagende locatie worden bezocht om te fotograferen. Geïnteresseerden kunnen langskomen op een clubavond of zich aanmelden via het contactformulier op www.watkiekie.nl.

Gerelateerde berichten

  • Rode Kruis-bazar in ouderensociëteit6 maart 2016 Rode Kruis-bazar in ouderensociëteit Komende dinsdag, 8 maart, is in de Sociëteit voor ouderen in Goor de jaarlijkse Bazar van de Welfare Goor van het Rode Kruis Hof van Twente. Er worden diverse handwerkartikelen te koop […]
  • Bingo voor ouderen8 oktober 2019 Bingo voor ouderen Komende donderdag 10 oktober is er in de Ouderen Sociëteit Goor weer een Bingo-middag. Die wordt iedere 2e donderdag van de maand georganiseerd en begint om 14:00 uur. Iedereen is welkom […]
  • Komende zondag weer Seniorencafé17 oktober 2018 Komende zondag weer Seniorencafé Komende zondag, 21 oktober, is er weer een ZondagMiddagCafé zoals op elke derde zondag van de maand. Voor 3 euro is er koffie of thee met wat lekkers en kan er gepraat worden met andere […]
  • Zondagmiddagcafé in Soosgebouw17 februari 2016 Zondagmiddagcafé in Soosgebouw Komende zondag is het zogenoemde Zondagmiddagcafé weer geopend voor de Goorse senioren. Elke derde zondagmiddag van de maand is het Soosgebouw in de Schoolstraat geopend voor een […]
  • Senioren weer welkom in Zondagmiddagcafé14 januari 2016 Senioren weer welkom in Zondagmiddagcafé Het zogenoemde Zondagmiddagcafé wordt ook in het nieuwe jaar voortgezet in het Soosgebouw aan de Schoolstraat . Elke derde zondagmiddag gaan om 14.00 uur de deuren open voor alle senioren […]