Nauta weer genomineerd voor titel beste Twentse bestuurder

Burgemeester Ellen Nauta is ook dit jaar genomineerd voor de titel Beste Twentse bestuurder van 2017. De eerste burger in de gemeente Hof van Twente won deze verkiezing vorig jaar nog. Morgen wordt duidelijk of ze haar titel prolongeert. De verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door de redactie van het Twents opinieweekblad De Roskam. Naast Nauta zijn dit jaar ook de wethouders Beens (Rijssen-Holten), Langius (Almelo), Hassink (Losser), Binnenmars (Twenterand), Eerenberg (Enschede) en Den Dolder (Hellendoorn) genomineerd. Bij de opstelling van de lijst is met name van belang wat dagelijks bestuurders zeggen te willen, hoe ze dat uitdragen en wat uiteindelijk tot uitvoering komt.

Foto: Barbara Trienen Photography

Gerelateerde berichten

  • Nauta moet titel afstaan en wordt vijfde30 december 2017 Nauta moet titel afstaan en wordt vijfde Ze is haar titel kwijt. Onze burgermoeder Ellen Nauta mag zich niet langer de beste bestuurder van Twente noemen. De winnaar van vorig jaar was ook bij deze editie genomineerd, maar ze […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Ingezonden brief: Een lofzang voor Ellen Nauta9 januari 2018 Ingezonden brief: Een lofzang voor Ellen Nauta Hij is een politiek adept. En zeker van de raadsleden in Goor en omgeving. Carel Groothengel is vaste volger van de raadsvergaderingen en klimt op gezette tijden in de pen voor deze site. […]
  • Ellen Nauta dinsdag beëdigd5 mei 2019 Ellen Nauta dinsdag beëdigd Komende dinsdag wordt burgemeester Ellen Nauta beëdigd voor haar tweede termijn als eerste burger van de gemeente Hof van Twente. De speciale raadsvergadering begint om 19:30 uur en is […]
  • Hofkerk in bescheiden vorm weer open27 mei 2020 Hofkerk in bescheiden vorm weer open Door de versoepelingen van de Corona-maatregelen gaat ook de Hofkerk in bescheiden vorm weer open. Vanaf volgende week zondag, 7 juni, zijn de diensten door 24 kerkgangers te bezoeken. […]