Nauta weer genomineerd voor titel beste Twentse bestuurder

Burgemeester Ellen Nauta is ook dit jaar genomineerd voor de titel Beste Twentse bestuurder van 2017. De eerste burger in de gemeente Hof van Twente won deze verkiezing vorig jaar nog. Morgen wordt duidelijk of ze haar titel prolongeert. De verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door de redactie van het Twents opinieweekblad De Roskam. Naast Nauta zijn dit jaar ook de wethouders Beens (Rijssen-Holten), Langius (Almelo), Hassink (Losser), Binnenmars (Twenterand), Eerenberg (Enschede) en Den Dolder (Hellendoorn) genomineerd. Bij de opstelling van de lijst is met name van belang wat dagelijks bestuurders zeggen te willen, hoe ze dat uitdragen en wat uiteindelijk tot uitvoering komt.

Foto: Barbara Trienen Photography

Gerelateerde berichten

  • Zes Goorse klompenmakers gaan internationaal9 augustus 2016 Zes Goorse klompenmakers gaan internationaal De Goorse klompenmakers zijnĀ zeer goed vertegenwoordigd tijdens de internationale promotiedagen in Enter. Van de 26 Europese klompenmakers komen er maar liefst zes uit 't Twentse Haagje. […]
  • Platen aanvragen en doneren voor Glazen Huis kan nu al online12 december 2020 Platen aanvragen en doneren voor Glazen Huis kan nu al online Over acht dagen beginnen de uitzendingen vanuit het Goorse Glazen Huis in 't Proathuus in het Goorse stadshart. Daar zullen vanaf volgende week zaterdag, zes dagen lang, uitzendingen […]
  • De Smulposte gaat ook sluiten1 december 2017 De Smulposte gaat ook sluiten Na het nieuws over de sluiting van de winkel van Doors Wide Open, nu het nieuws dat De Smulposte, net buiten Goor, ook dicht gaat. Erwin Morsink, eigenaar van de Smulposte, bij tankstation […]
  • Uitslagen judotoernooi Mossendam28 november 2011 Uitslagen judotoernooi Mossendam Het was gisteren een duiventil van judoka`s in de Goorse sporthal De Mossendam. Ruim 120 jeugdmatadoren verschenen op de mat. Goor was de eerste wedstrijd van een groot regionaal […]
  • Boakebouwers zijn er klaar voor26 maart 2016 Boakebouwers zijn er klaar voor Triomfantelijk staan ze op de Goorse Boake met de armen in de lucht. De klus is weer geklaard. De Boakebouwers van LOER hebben vandaag de laatste hand gelegd aan de Paasbult op het […]