Nauta moet titel afstaan en wordt vijfde

Ze is haar titel kwijt. Onze burgermoeder Ellen Nauta mag zich niet langer de beste bestuurder van Twente noemen. De winnaar van vorig jaar was ook bij deze editie genomineerd, maar ze moet nu genoegen nemen met plek vijf. De winnaar is Eelco Eerenberg, wethouder van de gemeente Enschede. De verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door de redactie van het Twents opinieweekblad De Roskam. Bij de opstelling van de lijst is met name van belang wat dagelijks bestuurders zeggen te willen, hoe ze dat uitdragen en wat uiteindelijk tot uitvoering komt.

Foto: Barbara Trienen

Gerelateerde berichten

  • Nauta nog een termijn burgemeester Hof van Twente19 december 2018 Nauta nog een termijn burgemeester Hof van Twente De gemeenteraad van Hof van Twente heeft burgemeester Ellen Nauta-van Moorsel voorgedragen voor herbenoeming voor de periode 2019-2025. Dat gebeurde gisteren tijdens de raadsvergsdering […]
  • Ellen Nauta dinsdag beëdigd5 mei 2019 Ellen Nauta dinsdag beëdigd Komende dinsdag wordt burgemeester Ellen Nauta beëdigd voor haar tweede termijn als eerste burger van de gemeente Hof van Twente. De speciale raadsvergadering begint om 19:30 uur en is […]
  • Nauta spreekt voor Vrouwen van Nu11 november 2019 Nauta spreekt voor Vrouwen van Nu Burgemeester Ellen Nauta-van Moorsel zal komende donderdag, 14 november, een lezing houden voor de Vrouwen van Nu, afdeling Goor. Ze zal vertellen over haar loopbaan die begon als […]
  • Vrouw aangehouden voor stalken burgemeester2 september 2019 Vrouw aangehouden voor stalken burgemeester Een 71-jarige vrouw is vanmorgen aangehouden omdat zij verdacht wordt van het stalken van burgemeester Nauta. De vrouw zou ook andere ambtenaren telefonisch en via e-mails hebben lastig […]
  • Burgemeester Nauta: Niemand buiten sluiten25 december 2017 Burgemeester Nauta: Niemand buiten sluiten In de kersttoespraak van burgemeester Ellen Nauta ging het deze keer over het buiten sluiten van mensen. Zo vertelt ze in een iets meer dan zeven minuten durend relaas over haar ervaringen […]