Nauta moet titel afstaan en wordt vijfde

Ze is haar titel kwijt. Onze burgermoeder Ellen Nauta mag zich niet langer de beste bestuurder van Twente noemen. De winnaar van vorig jaar was ook bij deze editie genomineerd, maar ze moet nu genoegen nemen met plek vijf. De winnaar is Eelco Eerenberg, wethouder van de gemeente Enschede. De verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door de redactie van het Twents opinieweekblad De Roskam. Bij de opstelling van de lijst is met name van belang wat dagelijks bestuurders zeggen te willen, hoe ze dat uitdragen en wat uiteindelijk tot uitvoering komt.

Foto: Barbara Trienen

Gerelateerde berichten

  • Nauta nog een termijn burgemeester Hof van Twente19 december 2018 Nauta nog een termijn burgemeester Hof van Twente De gemeenteraad van Hof van Twente heeft burgemeester Ellen Nauta-van Moorsel voorgedragen voor herbenoeming voor de periode 2019-2025. Dat gebeurde gisteren tijdens de raadsvergsdering […]
  • Ellen Nauta dinsdag beëdigd5 mei 2019 Ellen Nauta dinsdag beëdigd Komende dinsdag wordt burgemeester Ellen Nauta beëdigd voor haar tweede termijn als eerste burger van de gemeente Hof van Twente. De speciale raadsvergadering begint om 19:30 uur en is […]
  • Burgemeester Nauta: Niemand buiten sluiten25 december 2017 Burgemeester Nauta: Niemand buiten sluiten In de kersttoespraak van burgemeester Ellen Nauta ging het deze keer over het buiten sluiten van mensen. Zo vertelt ze in een iets meer dan zeven minuten durend relaas over haar ervaringen […]
  • Nauta weer in race om jaarlijkse bestuurderstitel26 december 2018 Nauta weer in race om jaarlijkse bestuurderstitel Burgemeester Ellen Nauta van de gemeente Hof van Twente zit wederom bij de beste zeven beste bestuurders van Twente. Uit de lijst van 25 zijn er door het opinieweekblad De Roskam wederom […]
  • Ellen Nauta beste bestuurder van Twente27 december 2016 Ellen Nauta beste bestuurder van Twente Onze burgermoeder Ellen Nauta is volgens nieuws- en opiniekrant de Roskam de beste bestuurder van Twente in het bijna verstreken jaar 2016. Al zo'n twintig jaar verkiest de Roskam elk jaar […]