Eerste biljarttitel Schabbink in Sportjournaal

Een gebbetje van zijn collega’s in de laatste sportuitzending van Studio Sport. Bij de afsluiting van de uitzending van vannacht kwam presentator Sjoerd van Ramshorst op de valreep nog met de uitslag van de Open Goorse Biljartkampioenschappen Libre. Bert Schabbink, zelf werkend achter de schermen bij Studio Sport, legde gisteravond beslag op de titel bij de Tapperij. En om die finale moest hij de redactie eerder verlaten gisteravond én dus niet zonder succes. Het is voor Schabbink een primeur, niet eerder won hij op het groene laken. En dat hij deze editie mocht zegevieren ging ook niet zonder fortuin. In de kwartfinale was hij aanvankelijk uitgeschakeld. Maar het lot (in verband met wintersport) bepaalde dat hij nog een ronde verder mocht. Met als uitkomst eeuwige roem in de huiskamers en niet onbelangrijk: een vleesschotel.

Gerelateerde berichten

  • Manuscript Huttenkloas gevonden op Goorse zolderkamer29 juli 2019 Manuscript Huttenkloas gevonden op Goorse zolderkamer De handgeschreven manuscripten van het beroemde boek over de Twentse misdadiger Huttenkloas zijn opgedoken in Goor. De waardevolle stukken lagen jarenlang op de zolderkamer van Gerrit […]
  • Goorse bands niet welkom in Hengevelde ?12 juni 2019 Goorse bands niet welkom in Hengevelde ? Een advertentie van de feesten in Hengevelde over een middag met beginnende bandjes uit de Hof van Twente heeft in het Goorse tot enige beroering geleid. In de flyer wordt gevraagd om de […]
  • CD-presentatie BR-Band plus videoclip bij Tapperij21 oktober 2015 CD-presentatie BR-Band plus videoclip bij Tapperij De Tapperij is vrijdag het toneel voor de lancering van de nieuwe cd van de BR-Band. Vanaf 21.00 uur zal Berto Edwin ter Avest zijn nieuwe muziek ten gehore brengen in het Goorse […]
  • Muziek, darts en Peppa Pig27 oktober 2017 Muziek, darts en Peppa Pig Een mix van muziek en sport vormen dit weekeinde de theateragenda in onze Reggestad. Als sluitstuk van de herfstvakantie wordt bij De Reggehof de show Peppa Pig: De Grote Plons […]
  • Opgeven voor Kinderkamp kan vanaf nu4 juli 2017 Opgeven voor Kinderkamp kan vanaf nu De inschrijving voor het Goorse Kinderkamp 2017 is geopend. Dit jaar moet het groot feest worden met als thema 'Carnaval'. Het kamp vindt plaats van dinsdag 29 augustus tot en met vrijdag […]