Bouwe beste biljarter Buddy’s

Ook bij Café de Buddy’s wordt aan het einde van het jaar gestreden op het groene laken. Dit jaar ging de titel van het prestigieuze toernooi naar Bouwe Ardesch. Hij versloeg in de eindstrijd Jeroen Haverkate. Laatstgenoemde speelde de echte finale al in de halve eindstrijd door zijn broer Roy te verslaan. Roy werd net als Bennie ten Zijthoff in het zonnetje gezet met de derde plek. De prijs werd uitgereikt door voorzitter Rudie Vrielink,  die al 22 jaar de scepter zwaait bij het evenement.

Gerelateerde berichten

  • Marcel Mengerink wint Buddy`s biljartbokaal3 januari 2016 Marcel Mengerink wint Buddy`s biljartbokaal Marcel Mengerink heeft het biljarttoernooi bij café Buddy`s gewonnen. Hij ging er na een sportieve strijd, die eind december begon vanmiddag in de finale met de beker vandoor. Rudy […]
  • Broers Elfers in biljartfinale Buddy’s6 januari 2020 Broers Elfers in biljartfinale Buddy’s Een broederlijke finale van het jaarlijkse biljarttoernooi van café Buddy's. Ronnie Elfers streed daarin tegen zijn jongere broer Michel. De oudste won in een spannende finale en mocht de […]
  • Vrienden en klanten verrassen Buddy’s1 maart 2016 Vrienden en klanten verrassen Buddy’s Een verrassing voor de uitbaters Hanneke en André van Café de Buddy's. Zij werden vanavond door een select groepje vrienden en bezoekers verrast voor hun eigen café. Voor het […]
  • Veteranen vv Twenthe kampioen23 april 2016 Veteranen vv Twenthe kampioen De veteranen van vv Twenthe zijn gisteravond kampioen geworden in de eerste klasse voor zeven tegen zeven-teams. De Tricolores wonnen gisteravond in Hengelo de laatste drie wedstrijden. Op […]
  • Haverkate eindelijk kampioen na 55 jaar op het groene laken24 maart 2018 Haverkate eindelijk kampioen na 55 jaar op het groene laken Hij heeft er 55 jaar al een mooie hobby aan maar het genoegen van een kampioenschap heeft hem nog nooit mogen smaken. Tot deze jaargang. Biljarter Gerrit Haverkate (76) is voor het eerst […]