Kennismaken met volleybal

Volleybalvereniging Dynamiek uit Goor organiseert komende dinsdag een open training voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar. Telgen die graag een keer willen komen, kunnen dan kennis maken met de sport. De training zal plaatsvinden vanaf 17.00 uur in sporthal De Mossendam. Opgeven kan bij Claudia Huistede: telefoonnummer 06-55127764.

Gerelateerde berichten

  • Meer Historisch Goor op Goorsnieuws17 november 2010 Meer Historisch Goor op Goorsnieuws Zonder verleden, geen heden. Onder dat motto zijn Goorsnieuws.nl en de Stichting Historisch Goor een samenwerkingsverband aangegaan. De rubriek 'Oald Goor' zal in de nabije toekomst voor […]
  • Klaassen niet naar WK in Rome6 juli 2009 Klaassen niet naar WK in Rome Ondanks een goed seizoen waarin ze flink aan de weg heeft getimmerd gaat Lieke Klaassen niet mee naar de WK in Rome. De pas 18-jarige waterpoloster uit Goor, die meerdere malen was […]
  • mirjamkoop3 augustus 2012 Mirjam Koop nieuwe centrumcoördinator Mirjam Koop-Sluijmer wordt de nieuwe centrumcoördinator van Goor. Ze neemt het stokje over van Reiner van der Veen die in de afgelopen periode de taken vervulde. De gemeente Hof van Twente […]
  • Science on Tour voor Goorse leerlingen17 mei 2013 Science on Tour voor Goorse leerlingen Studenten van de universiteit Twente komen naar Goor om experimenten uit te voeren met basisschoolleerlingen. Op dinsdag 21 en donderdag 23 mei komen alle kinderen uit groep zeven uit de […]
  • GoederentreinOpStation14 januari 2014 Binnenkort weer goederentreinen door Goor DB Schenker heeft bij ProRail het verzoek ingediend om binnenkort, wellicht al deze week, goederentreinen over het Goorse spoor te laten rijden. Met het aanbreken van het nieuwe jaar is […]