Goor van boven tijdens nieuwjaarsnacht (video)

Goor van boven tijdens Nieuwjaarsnacht. Het is een prachtig beeld en dankzij Patrick ter Elst ook voor ons zichtbaar. De Gorenaar stuurde vannacht zijn drone de lucht in om beelden te maken rond het nachtelijke uur en dat leverde een fraai vuurzee op in dit filmpje. Het ging ondanks al het vuurwerk allemaal goed, echter bij de landing bleef de drone in de boom haken. Inmiddels is deze ook weer veilig aan de lader in huize Ter Elst.

Gerelateerde berichten

  • Jaarwisseling rustig verlopen1 januari 2022 Jaarwisseling rustig verlopen De jaarwisseling is in Goor rustig en zonder noemenswaardige incidenten verlopen. Wel ging er, ondanks het vuurwerkverbod, toch nog veel de lucht in tijdens de jaarwisseling zoals in de […]
  • Mooie beelden vuurwerk boven Goor5 januari 2019 Mooie beelden vuurwerk boven Goor Op het Youtube-kanaal van Industry Flights staan fraaie beelden van het vuurwerk dat op 1 januari los barstte boven Goor. De beelden zijn met een drone gemaakt boven De Whee. Deze beelden […]
  • Prachtige dronebeelden van vuurwerk boven Goor…3 januari 2022 Prachtige dronebeelden van vuurwerk boven Goor… We gaan nog even terug naar Nieuwjaarsnacht. Ondanks het vuurwerkverbod ging er vlak na twaalven toch nog een heleboel mooi siervuurwerk de lucht in. Bart Hofstee durfde het aan om vanaf […]
  • Vuurwerkvandalisme in de Merelstraat14 december 2021 Vuurwerkvandalisme in de Merelstraat De angst voor vandalisme door zwaar vuurwerk neemt ook in Goor naarmate het einde van het jaar nadert, steeds meer toe. Zo blijkt uit diverse berichten aan deze site. De schrik zit er ook […]
  • Geen vuurwerk dit jaar, carbid schieten mag wel3 december 2021 Geen vuurwerk dit jaar, carbid schieten mag wel Evenals vorig jaar is er ook dit jaar een landelijk vuurwerkverbod tijdens Oudejaarsdag. In Goor en overige kernen in de Hof van Twente mag wel weer met carbid worden geschoten. Aan deze […]