Telefoon gevonden skatebaan Roerdompstraat

Op de skatebaan in de omgeving van de Roerdompstraat is een telefoon gevonden. Het toestel is van het merk Samsung, wit van kleur en voorzien van een zwarte bumper. De eigenaar kan contact opnemen via deze link

Gerelateerde berichten

  • Kater vermist op De Whee16 juni 2017 Kater vermist op De Whee Paulien is in paniek. Haar kater is sinds twee dagen vermist in de buurt van De Whee. Het gaat om grijs getijgerde kater met witte voetjes, witte bef en een wit puntje aan de staart. "Wie […]
  • Fiets gejat bij De Ark7 november 2017 Fiets gejat bij De Ark Bij baptistenkerk De Ark aan de Irisstraat is gisteren tussen 19.00 uur en 20.30 uur een damesfiets gestolen. Het betreft een wit / grijze Gazelle Chamounix Excellent met fietstassen, die […]
  • Telefoon gevonden Weversplein12 januari 2015 Telefoon gevonden Weversplein Op het Weversplein, in de buurt van de Albert Heijn, is een telefoon gevonden van het merk Samsung. Het toestel is zwart van kleur en heeft een grijze bovenkant. De eigenaar kan contact […]
  • Telefoon verloren Blauwververij (update)23 juli 2012 Telefoon verloren Blauwververij (update) Quinty is zondagmiddag rond 16.30 uur haar mobiele telefoon kwijt geraakt bij het speeltuintje aan De Blauwververij. Het betreft een grijze Samsung Galaxy Y. De mobiel is uitgeschakeld op […]
  • Poes Molly vermist vanaf Het Gijmink (Update)27 januari 2018 Poes Molly vermist vanaf Het Gijmink (Update) Poes Molly, een Cyperse poes met een wit gestreepte vacht en een zwart neusje, is vanmorgen met onbekende bestemming vertrokken vanaf Het Gijmink. Zij kent deze omgeving niet en is niet […]