Telefoon gevonden skatebaan Roerdompstraat

Op de skatebaan in de omgeving van de Roerdompstraat is een telefoon gevonden. Het toestel is van het merk Samsung, wit van kleur en voorzien van een zwarte bumper. De eigenaar kan contact opnemen via deze link

Gerelateerde berichten

  • Esther zoekt haar sleutelbos16 april 2018 Esther zoekt haar sleutelbos Esther is haar sleutelbos kwijt geraakt. Vermoedelijk ergens op de route van Auto Haafkes naar de Hengevelderstraat. Er zit een oranje Join4Energy-kofferlabel aan en een wit steentje met […]
  • Jeannette zoekt haar telefoon18 augustus 2018 Jeannette zoekt haar telefoon Jeannette is haar telefoon kwijtgeraakt. Het gaat om een telefoon van het merk Samsung. Ze is deze verloren op weg van Het Gijmink naar De Whee. Heeft u deze gevonden, neem dan contact met […]
  • Kater vermist op De Whee16 juni 2017 Kater vermist op De Whee Paulien is in paniek. Haar kater is sinds twee dagen vermist in de buurt van De Whee. Het gaat om grijs getijgerde kater met witte voetjes, witte bef en een wit puntje aan de staart. "Wie […]
  • Fiets gejat bij De Ark7 november 2017 Fiets gejat bij De Ark Bij baptistenkerk De Ark aan de Irisstraat is gisteren tussen 19.00 uur en 20.30 uur een damesfiets gestolen. Het betreft een wit / grijze Gazelle Chamounix Excellent met fietstassen, die […]
  • Telefoon gevonden Weversplein12 januari 2015 Telefoon gevonden Weversplein Op het Weversplein, in de buurt van de Albert Heijn, is een telefoon gevonden van het merk Samsung. Het toestel is zwart van kleur en heeft een grijze bovenkant. De eigenaar kan contact […]