Nieuwe viskar Verdriet morgen in bedrijf

Ze hebben er iets meer dan een half jaar op moeten wachten maar eindelijk is het zover. De nieuwe viskar van de gebroeders Verdriet is geplaatst op de standplaats op het Schoolfeestplein. Op donderdag 22 juni, brandde de vorige kar grotendeels uit. Dat gebeurde tijdens Schoolfeest op een warme middag op het horecaplein voor het gemeentehuis. Er is in de afgelopen maanden hard gewerkt om de nieuwe ‘winkel’ gereed te krijgen. In het afgelopen half jaar is gewerkt met een tijdelijke vervangende wagen. Jan en Gerrit Verdriet gaan morgen, donderdag, vanaf 11:00 uur de vernieuwde viszaak openen. Iedereen is welkom om de nieuwe zaak te bewonderen onder het genot van een versnapering.

Gerelateerde berichten

  • Gebroeders Verdriet wordt Vishandel Verdriet7 augustus 2018 Gebroeders Verdriet wordt Vishandel Verdriet De viszaak van de gebroeders Verdriet ondergaat een naamsverandering en heet vanaf 1 september Vishandel Verdriet. Doordat de jongste van de twee, Gerrit, heeft besloten om uit de zaak te […]
  • Verdriet morgen weer open in vervangende wagen22 juni 2017 Verdriet morgen weer open in vervangende wagen Vishandel Verdriet gaat morgen om 10.00 uur door met de verkoop van vis op het horeca-plein in het centrum van Goor. Er wordt vanavond een vervangende viswagen naar Goor gereden die […]
  • Vishandel Verdriet draait weer19 juli 2017 Vishandel Verdriet draait weer De vishandel van de gebroeders Verdriet draait weer. Na de brand op donderdag 22 juni is eerst gewerkt met een tijdelijke kar op het horecaplein in de Grotestraat tijdens het School en […]
  • Van visboer tot frikandellenbakker…2 december 2017 Van visboer tot frikandellenbakker… Een behoorlijk spektakel vanmiddag op het Schoolfeestplein en in het Goorse centrum. Op het plein bij Vishandel Verdriet werden allerlei boten, een tent en een mooi uitgevoerde snackwagen […]
  • Frikandellen eten bij Vishandel Verdriet30 november 2017 Frikandellen eten bij Vishandel Verdriet Een beetje vreemd maar wel lekker. Komende zaterdag worden er, vanaf 14:00 uur,  gratis frikandellen uitgedeeld bij Vishandel Verdriet op het Schoolfeestplein. Eén en andere heeft alles te […]