Trein botst op omgewaaide boom

Een trein is vanochtend zwaar beschadigd geraakt na deze langs de Grensweg bij Goor hard op een omgewaaide boom botste. Het ongeluk gebeurde rond 05:40 uur. Op dat moment zaten er geen passagiers in de trein. De brandweer werd opgeroepen om de boom te verwijderen. Door de botsing was enige tijd geen treinverkeer mogelijk van en naar Goor. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Trein knalt op omgevallen boom30 mei 2016 Trein knalt op omgevallen boom Een Syntus-trein die onderweg was van Lochem naar Goor is vanavond tegen een omgevallen boom gereden die op de rails lag nadat de bliksem was ingeslagen. Het ongeval gebeurde in de Meene […]
  • Trein rijdt tegen omgevallen boom17 augustus 2015 Trein rijdt tegen omgevallen boom Een trein is vanavond tussen Goor en Lochem tegen een omgevallen boom gereden en daardoor flink beschadigd. Daardoor was er geen treinverkeer mogelijk tot een uur of tien. Er zaten mensen […]
  • Bermbrand aan de Grensweg3 juli 2019 Bermbrand aan de Grensweg De brandweer in Goor is vanavond uitgerukt voor een bermbrand aan de Grensweg, langs het spoor. Ongeveer 10 vierkante meter berm is afgebrand. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De […]
  • Grote tak blokkeerde weg Goor-Enter15 maart 2019 Grote tak blokkeerde weg Goor-Enter Het onstuimige weer heeft vanmiddag tot overlast geleid op de weg tussen Goor en Enter. Daar knapte een grote tak van een boom die de weg blokkeerde. De brandweer moest eraan te pas komen […]
  • Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg31 maart 2018 Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg Op de kruising Haaksbergerweg met de rondweg N346 in Goor zijn vanochtend drie auto's op elkaar gebotst. Niemand raakte gewond. Het verkeer, dat langs het ongeval werd geleid door de […]