Goorse warme truien te koop

De zogenoemde warme truien die ontworpen zijn door scholieren uit Goor, zijn nu ook te koop. Het organiserende Hofpower heeft naar eigen zeggen meerdere keren de vraag gehad of de truien ook voor particulieren verkrijgbaar zijn en daarop is besloten om zes winnende truien van de afgelopen drie edities daarvoor beschikbaar te stellen. Vijf van de zes truien zijn ontworpen door Goorse scholieren in het kader van het schoolprogramma over duurzaamheid en techniek. De truien kosten tussen de 30 en 35 euro en zijn te bestellen in alle maten. Onder het kopje lees meer is te zien welke truien te koop zijn en hoe ze gekocht kunnen worden.  De truien worden bezorgd voor 2 februari. Dan is het warme truiendag onder het mom ‘eerst een trui aan voor je de verwarming hoger zet’.

Teun Blokhuis van de Wiekslag en wethouder Harry Scholten met de één van de winnende warme truien

De truien zijn te bestellen in alle maten voor kinderen en volwassenen. Bestellingen moeten maximaal 18 januari ontvangen zijn onder vermelding van naam, adres, truikeuze en gewenste maat. Dit kan door een mail te sturen naar info@nullhofpower.nl of te bellen naar Marianne Hutten: 06-41008824.

Er zijn zes truien om uit te kiezen:
1) groene trui ‘ijsbeer bij iglo’ van Twan (Albatros, toen groep 5, schooljaar 2015-2016)
2) rode trui ‘warmte is cool’ van Emma en Sanne (Wiekslag, toen groep 4, schooljaar 2016-2017)
3) lichtblauwe trui ‘verwarming uit, trui aan’ van Sterre (Stedeke, toen groep 5, schooljaar 2016-2017)
4) zwarte trui ‘boef!’, van Bodil (Waerdenborch, schooljaar 2016-2017)
5) paarse trui ‘sneeuwpop bij iglo’ van Teun en Rita (Prins Constantijnschool, groep 4, schooljaar 2017-2018)
6) donkerblauwe trui ‘lekker warm’ van Teun (Wiekslag, groep 5, schooljaar 2017-2018)

 

Gerelateerde berichten

  • Goorse scholieren winnen truien-ontwerpwedstrijd Hofpower15 december 2017 Goorse scholieren winnen truien-ontwerpwedstrijd Hofpower De jaarlijkse truienontwerpwedstrijd van het duurzaamheidsproject Hofpower heeft dit jaar louter Goorse winnaars opgeleverd. Teun Freriksen (7) en Rita Mordjaneh (8) van de Prins […]
  • Wiekslag wint wederom Warme Truien-wedstrijd19 december 2019 Wiekslag wint wederom Warme Truien-wedstrijd De Goorse basisschool De Wiekslag heeft voor de derde keer de zogenoemde Warme Truienwedstrijd van Hofpower gewonnen. In de categorie groep 5/6 vond de jury een combinatie van het ontwerp […]
  • Winnaars warme truiendag aftrap Hofpower10 maart 2017 Winnaars warme truiendag aftrap Hofpower Op de nationale warme truiendag vond vandaag ook de aftrap van het warmteproject HofPower plaats. Die aftrap ging gepaard met de uitslag van de trui-ontwerpwedstrijd. Wethouder Pieter van […]
  • Warme truien-selfies gevraagd…14 februari 2019 Warme truien-selfies gevraagd… Morgen, op vrijdag 15 februari is het landelijke Warme Truiendag. Dit onder het mom van 'Doe eerst een warme trui aan, pas daarna de verwarming'. Ook de gemeente Hof van Twente doet mee […]
  • Scholen weer aan de slag met zeepkisten17 mei 2018 Scholen weer aan de slag met zeepkisten De Goorse scholen zijn deze weken weer druk met het bouwen van duurzame zeepkisten. Basisschoolleerlingen van de groepen 7 en 8 komen op uitnodiging van Hofpower naar de voormalige […]