Recepties, hardlopen en Nieuwjaarsconcert Apollo

Het komende Goorse activiteitenweekeinde kenmerkt zich met name door de diverse recepties en hardloopwedstrijden bij de voetbalclubs. Zo is vanavond de Nieuwjaarsreceptie van vv Twenthe dat zich daarna opmaakt voor de traditionele Oliebollencross van komende zondagochtend. Dan is ook de Jan Schutteloop van GFC. Op zondagmiddag in de kantine van de rood zwarten een ruilbeurs van Goorse voetbalplaatjes en de op ’t Doesgoor de nieuwjaarsbijeenkomst van SV Hector. Het Nieuwjaarsconcert van Apollo in De Reggehof begint zondag om 11.30 uur. Dit keer treedt de Goorse muziektrots op met het Goorse smartlappenkoor Ditis Goorus. Voor alle evenementen check onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Duitse schlagers tijdens Nieuwjaarsconcert Apollo6 januari 2017 Duitse schlagers tijdens Nieuwjaarsconcert Apollo Het is het weekeinde van de diverse nieuwjaarsrecepties, hardloopwedstrijden √©n het traditionele Nieuwjaarsconcert van Apollo. Voetbalvereniging Twenthe trapt vanavond af met een receptie […]
  • Hardlopen om de vakantiekilo’s kwijt te raken7 januari 2018 Hardlopen om de vakantiekilo’s kwijt te raken Veel hardopers vanochtend in het Goorse straatbeeld en dat alles te maken met de nieuwjaarslopen van vv Twenthe en GFC. De Oliebollencross trok traditioneel veel deelnemers naar 't […]
  • Recepties, hardlopen en muziek2 januari 2016 Recepties, hardlopen en muziek Nu de kruitdampen van de jaarwisseling langzaam zijn opgetrokken is het tijd voor uitvoering van de goede voornemens en de diverse nieuwjaarsbijeenkomsten- en activiteiten. Zo zijn de […]
  • Nieuwjaarslopen bij Twenthe en GFC3 januari 2019 Nieuwjaarslopen bij Twenthe en GFC Om de overtollige kilootjes die er zijn bijgekomen tijdens de feestdagen weer kwijt te raken is er komende zondag de mogelijkheid om mee te doen aan de traditionele nieuwjaarslopen bij […]
  • Weer aan de bak…5 januari 2017 Weer aan de bak… De winterstop zit er alweer op voor de Goorse voetballers. De luie stoel is weer ingewisseld voor het trainingsveld. De eerste loopsessies zijn al afgewerkt, de zaalvoetballers zijn morgen […]