Hof van Twente Triatlon plaatsingsevenement voor EK Sprint

De komende editie van de Hof van Twente Triatlon is aangewezen als plaatsingsevenement voor het Europees Kampioenschap Sprint (1/8e triatlon). Dat wordt op 11 augustus gehouden in het Schotse Glasgow. De 4e Univé Oost Hof van Twente Triathlon is op zondag 27 mei van dit jaar en wordt gehouden op een parcours net buiten Goor met start en finish aan de Potdijk. Atleten met een zogenoemde NTB-licentie kunnen zich aanmelden om mee te dingen naar plaatsing voor het EK in de eigen leeftijdscategorie een mooie mogelijkheid om bij goede prestaties deel te kunnen nemen aan een Europees Kampioenschap. De inschrijving voor de Hof van Twente Triatlon, die onder meer wordt georganiseerd in samenwerking met AV Goor, is afgelopen dinsdag geopend. Meer informatie via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Hof van Twente Triathlon opent inschrijving en hoopt op Goorse deelnemers28 december 2016 Hof van Twente Triathlon opent inschrijving en hoopt op Goorse deelnemers Wie met goede voornemens aan het nieuwe jaar wil beginnen kan komende week direct de daad bij het woord voegen. Op 2 januari wordt de inschrijving namelijk geopend van de door […]
  • Gorenaren actief op wintertriatlon30 maart 2015 Gorenaren actief op wintertriatlon Drie Gorenaren startten gisteren tijdens de wintertriatlon in Enschede. De zogenoemde sprint (5 kilometer hardlopen, 20 kilometer wielrennen en 10 kilometer schaatsen) leverde net geen top […]
  • Goorse triatleten op het podium8 september 2014 Goorse triatleten op het podium Een aantal Goorse triatleten heeft afgelopen weekend van zich doen spreken bij de Triathlon Vroomshoop en de Rutbeek Triathlon. In Vroomshoop werden drie medailles gewonnen. Het Goorse […]
  • sofiehofstee14 mei 2013 Sofie Hofstee naar EK cheerleading Een knappe prestatie in geen alledaagse sport. Sofie Hofstee heeft zich met haar team Ultimate Stunt Cheersquad uit Hellendoorn geplaatst voor het Europees kampioenschap cheerleading. De […]
  • Technische problemen voor Goorse Solarboot12 juni 2016 Technische problemen voor Goorse Solarboot Het Young Solarteam van de scholegemeenschap De Waerdenborch kende technische malheur tijdens de tweede wedstrijd, meetellend om het Nederlands kampioenschap in de wateren bij Oosterwolde. […]