Höfteballooning deze zomer op Zenkeldamshoek

Het luchtballonnen-evenement Höfteballooning vindt dit jaar plaats op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Het is de negende editie van het evenement dat zijn oorsprong heeft in Hengevelde en is uitgegroeid tot een groots gebeuren met jaarlijks meer dan 20 ballonnen die het luchtruim kiezen. Behalve vorig jaar. Toen zou er worden opgestegen vanuit Diepenheim maar staken de weergoden daar een stokje voor. Höfteballooning in Goor is op vrijdagavond 17 augustus. Als het weer dan niet goed is kan worden uitgeweken naar zaterdag de 18e. Meer informatie op de SITE van Höfteballooning.

Höfteballooning werd twee jaar geleden gehouden in Diepenheim (foto’s: Hofteballooning.nl)

Gerelateerde berichten

  • Nog even nagenieten van Höfteballooning…18 augustus 2018 Nog even nagenieten van Höfteballooning… Het was een meer dan geslaagde avond op het Roelofsenterrein, waar gisteren Höfteballooning plaatsvond. Het ballonnenspektakel trok honderden bezoekers en er kan dan ook met tevredenheid […]
  • Zenkeldamshoek wordt uitgebreid17 september 2020 Zenkeldamshoek wordt uitgebreid Bedrijventerrein Zenkeldamshoek wordt uitgebreid. De zogenoemde Ontwikkelingsmaatschappij Zenkeldamshoek (OMZ) heeft extra gronden aangekocht aan de overkant van de Zomerweg, ten […]
  • Höfteballooning maakt doorstart in Kerspel Goor9 februari 2019 Höfteballooning maakt doorstart in Kerspel Goor Höfteballooning gaat dit jaar toch door. Door organisatorische problemen leek het erop dat het luchtballonnenevenement niet meer door zou gaan maar die kou is uit de lucht en er is een […]
  • ‘Superbike’ blikvanger op drukbezochte editie Höfteballooning17 augustus 2018 ‘Superbike’ blikvanger op drukbezochte editie Höfteballooning Een geslaagde en drukke editie van Höfteballooning op het zonnige Roelofsenterrein. Daar was het vanavond een komen en gaan van de fraaiste luchtballonnen. Maar liefst dertig […]
  • Weldoeners mogen de lucht in tijdens Höfteballooning26 maart 2018 Weldoeners mogen de lucht in tijdens Höfteballooning De organisatie van Höfteballooning, half augustus op het Roelofsenterrein in Goor, wil mensen belonen die zich maatschappelijk hebben ingezet met een ballonvaart. Wie in zijn omgeving […]