Escher vrijwilliger van het jaar bij Twenthe

Herman Escher mag zich een jaar lang de beste vrijwilliger van vv Twenthe noemen. De voormalig secretaris van de Tricolores zwaaide dit jaar af na jarenlang trouwe dienst in het bestuur. Hij werd uitverkozen tot winnaar van de Twenthe Steigert Trofee tijdens de nieuwjaarsreceptie van de club, afgelopen vrijdag. Escher liet wegens verjaardagen verstek gaan, maar gaf een reactie via Skype.


Gerelateerde berichten

  • Jeurlink vrijwilliger van het jaar bij Twenthe5 januari 2019 Jeurlink vrijwilliger van het jaar bij Twenthe Martin Jeurlink mag zich een jaar lang de meest trouwe en beste vrijwilliger van Twenthe noemen. Hij is gisteravond op de jaarvergadering verkozen tot vrijwilliger van het jaar. Daarmee […]
  • Voetbal op kunstgras gaat gewoon door, ook bij Twenthe30 november 2016 Voetbal op kunstgras gaat gewoon door, ook bij Twenthe Voetbalvereniging Twenthe ziet nog geen reden het voetballen op kunstgras te verbieden. De gemeente en de club zeggen hoe dan ook eerst de uitslag van het onderzoek van het RIVM af te […]
  • Twenthe-verzorger Andre ziet Abraham15 februari 2016 Twenthe-verzorger Andre ziet Abraham Met een glimlach vol trots prijkt hij op zijn massagetafel. Abraham Andre Udink heeft zojuist met zijn vv Twenthe met 2-1 gewonnen van Het Centrum en werd ook nog eens in het zonnetje […]
  • Frans weer beste worstenverkoper11 december 2018 Frans weer beste worstenverkoper De dagen worden korter en dat betekent dat we eind december naderen. De maand van de goede doelen en de collectes langs de deuren. Voetbalvereniging Twenthe deelt vrolijk mee in die […]
  • FC Twente-vrouwen verliezen in Goor van Gütersloh18 augustus 2017 FC Twente-vrouwen verliezen in Goor van Gütersloh Ondanks een goal van de in Goor woonachtige aanvalster Ellen Jansen, zijn de FC Twente Vrouwen er niet in geslaagd om het oefenduel op sportpark 't Piepwillem vanavond winnend af te […]