Escher vrijwilliger van het jaar bij Twenthe

Herman Escher mag zich een jaar lang de beste vrijwilliger van vv Twenthe noemen. De voormalig secretaris van de Tricolores zwaaide dit jaar af na jarenlang trouwe dienst in het bestuur. Hij werd uitverkozen tot winnaar van de Twenthe Steigert Trofee tijdens de nieuwjaarsreceptie van de club, afgelopen vrijdag. Escher liet wegens verjaardagen verstek gaan, maar gaf een reactie via Skype.


Gerelateerde berichten

  • Voetbal op kunstgras gaat gewoon door, ook bij Twenthe30 november 2016 Voetbal op kunstgras gaat gewoon door, ook bij Twenthe Voetbalvereniging Twenthe ziet nog geen reden het voetballen op kunstgras te verbieden. De gemeente en de club zeggen hoe dan ook eerst de uitslag van het onderzoek van het RIVM af te […]
  • Twenthe-verzorger Andre ziet Abraham15 februari 2016 Twenthe-verzorger Andre ziet Abraham Met een glimlach vol trots prijkt hij op zijn massagetafel. Abraham Andre Udink heeft zojuist met zijn vv Twenthe met 2-1 gewonnen van Het Centrum en werd ook nog eens in het zonnetje […]
  • FC Twente-vrouwen verliezen in Goor van Gütersloh18 augustus 2017 FC Twente-vrouwen verliezen in Goor van Gütersloh Ondanks een goal van de in Goor woonachtige aanvalster Ellen Jansen, zijn de FC Twente Vrouwen er niet in geslaagd om het oefenduel op sportpark 't Piepwillem vanavond winnend af te […]
  • Twenthe blijft koploper na zege op Barbaros15 november 2015 Twenthe blijft koploper na zege op Barbaros vv Twenthe mag zich sowieso nog een week de koploper in de vierde klasse B noemen na een 2-3 zege bij het Hengelose Barbaros. Wouter Leusink opende de score voor de Tricolores, waarna Koen […]
  • Kunstgras vv Twenthe scoort relatief goed29 november 2016 Kunstgras vv Twenthe scoort relatief goed Het kunstgras van vv Twenthe komt relatief goed uit de eerste onderzoeken. Na de onthulling van het programma Zembla ontstond er in Nederland grote ophef bij de ouders van de voetballende […]