Vrouw ramt lichtmast bij Markenrichter

Een vrouw is vanmiddag licht gewond geraakt nadat ze op de N346 van de weg raakte en hard op een lichtmast botste. De auto sloeg daarbij over de kop en de lantaarnpaal werd uit de grond gereden. De vrouw is met lichte verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Haar auto werd zwaar beschadigd afgesleept.  Het ongeval gebeurde vlak bij de brug bij restaurant De Markenrichter. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. Het verkeer ondervond korte tijd hinder van het ongeluk en werd door de politie via de parralelweg omgeleid. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

 

Gerelateerde berichten

  • Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg31 maart 2018 Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg Op de kruising Haaksbergerweg met de rondweg N346 in Goor zijn vanochtend drie auto's op elkaar gebotst. Niemand raakte gewond. Het verkeer, dat langs het ongeval werd geleid door de […]
  • Plotselinge sneeuwbui zorgt voor gladheid (UPDATE)27 februari 2018 Plotselinge sneeuwbui zorgt voor gladheid (UPDATE) In Twente zijn veel aanrijdingen als gevolg van een plotselinge sneeuwbui aan het einde van de middag. Op de N347 ter hoogte van de Zenkeldamshoek was het ook raak. Twee auto's maakten een […]
  • Quad over de kop tussen Goor en Enter5 april 2018 Quad over de kop tussen Goor en Enter Een quad is vanmiddag over de kop geslagen op de Kolhoopsdijk tussen Goor en Enter. Er zaten twee mensen op het voertuig. Daarvan raakte de bestuurder licht gewond. Hij is behandeld in een […]
  • Gewonde bij ongeval op Breukersweg6 november 2016 Gewonde bij ongeval op Breukersweg Een auto is vanmorgen hard op een boom geknald op de Goorse Breukersweg op industrieterrein De Spechthorst. In de auto zaten twee mensen waarvan er één gewond raakte en met een ambulance […]
  • Ongeval veroorzaakt verkeerschaos tussen Goor en Markelo27 augustus 2017 Ongeval veroorzaakt verkeerschaos tussen Goor en Markelo Een motorrijder is vanmiddag gewond geraakt toen hij hard in botsing kwam met een personenauto. Het ongeval gebeurde op de Goorseweg bij de afslag met de Potdijk tussen Goor en Markelo. De […]