Vrouw ramt lichtmast bij Markenrichter

Een vrouw is vanmiddag licht gewond geraakt nadat ze op de N346 van de weg raakte en hard op een lichtmast botste. De auto sloeg daarbij over de kop en de lantaarnpaal werd uit de grond gereden. De vrouw is met lichte verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Haar auto werd zwaar beschadigd afgesleept.  Het ongeval gebeurde vlak bij de brug bij restaurant De Markenrichter. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. Het verkeer ondervond korte tijd hinder van het ongeluk en werd door de politie via de parralelweg omgeleid. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

 

Gerelateerde berichten

  • Ongeval veroorzaakt verkeerschaos tussen Goor en Markelo27 augustus 2017 Ongeval veroorzaakt verkeerschaos tussen Goor en Markelo Een motorrijder is vanmiddag gewond geraakt toen hij hard in botsing kwam met een personenauto. Het ongeval gebeurde op de Goorseweg bij de afslag met de Potdijk tussen Goor en Markelo. De […]
  • Drie auto’s in botsing op de N34619 juli 2017 Drie auto’s in botsing op de N346 Nadat gisteren al een auto over de kop sloeg na een aanrijding met een vrachtwagen ter hoogte van De Poste, was het vandaag weer raak in die omgeving. Op de N346 van Goor naar Delden […]
  • Gewonde bij ongeval op Breukersweg6 november 2016 Gewonde bij ongeval op Breukersweg Een auto is vanmorgen hard op een boom geknald op de Goorse Breukersweg op industrieterrein De Spechthorst. In de auto zaten twee mensen waarvan er één gewond raakte en met een ambulance […]
  • Auto botst achterop vrachtwagen op rijksweg N34629 september 2017 Auto botst achterop vrachtwagen op rijksweg N346 Op de N346 net buiten Goor, tussen van de Riet en De Smulposte, is aan het einde van de middag een vrouw in een personenauto achterop een vrachtwagen gebotst. De auto raakte daarbij zwaar […]
  • Auto botst hard op boom op Markeloseweg1 oktober 2016 Auto botst hard op boom op Markeloseweg Een auto is vanmiddag van de weg geraakt op de Markeloseweg en hard tegen een boom geknald. Daarbij raakte één van de vier inzittenden gewond. Ze moest per ambulance naar het ziekenhuis […]