Hardlopen om de vakantiekilo’s kwijt te raken

Veel hardopers vanochtend in het Goorse straatbeeld en dat alles te maken met de nieuwjaarslopen van vv Twenthe en GFC. De Oliebollencross trok traditioneel veel deelnemers naar ’t Piepwillem en dat was voor de Jan Schutteloop van GFC niet anders. Daar waren Alex en Max Bogdanski de sterkste op de 10 kilometer. Zij werden resepctievelijk eerste en tweede in de tijden 49.36 en 50.03. Erwin Kklok werd twee minuten later derde.

 

Gerelateerde berichten

  • Nieuwjaarslopen bij Twenthe en GFC3 januari 2019 Nieuwjaarslopen bij Twenthe en GFC Om de overtollige kilootjes die er zijn bijgekomen tijdens de feestdagen weer kwijt te raken is er komende zondag de mogelijkheid om mee te doen aan de traditionele nieuwjaarslopen bij […]
  • Recepties, hardlopen en Nieuwjaarsconcert Apollo5 januari 2018 Recepties, hardlopen en Nieuwjaarsconcert Apollo Het komende Goorse activiteitenweekeinde kenmerkt zich met name door de diverse recepties en hardloopwedstrijden bij de voetbalclubs. Zo is vanavond de Nieuwjaarsreceptie van vv Twenthe […]
  • Blumink en Morsink winnen nieuwjaarslopen8 januari 2017 Blumink en Morsink winnen nieuwjaarslopen AndrĂ© Blumink is de winnaar geworden van de Jan Schutteloop van GFC. De Gorenaar won de strijd bij de 10 kilometer voor Arne Alink en Erwin Klok. De 5 kilometer werd een prooi voor Nick […]
  • Morsink heerst opnieuw in Oliebollencross5 januari 2020 Morsink heerst opnieuw in Oliebollencross Net als in de afgelopen edities heeft Mark Morsink zondag de Oliebollencross van VV Twenthe gewonnen. Op de 10 kilometer nam hij vanaf de start de leiding, om die steeds verder uit te […]
  • Weer aan de bak…5 januari 2017 Weer aan de bak… De winterstop zit er alweer op voor de Goorse voetballers. De luie stoel is weer ingewisseld voor het trainingsveld. De eerste loopsessies zijn al afgewerkt, de zaalvoetballers zijn morgen […]