Dagje uit met ouderen…

Ook in het nieuwe kalenderjaar gaan de Hofjongeren van Doors Wide Open weer met enige regelmaat een dagje uit met (eenzame) ouderen. Zo ook op 28 februari. Dan brengt de groep een bezoek aan het het Oorlogsmuseum Memory in Nijverdal. Er zijn geen kosten aan verbonden. U kunt zich opgeven, maar u kunt ook iemand anders aanmelden voor dit uitje als verrassing. Mail naar hofjongeren@nullgmail.com voor opgave.

Gerelateerde berichten

  • Doors Wide Open naar Kerspel Goor14 juli 2016 Doors Wide Open naar Kerspel Goor De stichting Doors Wide Open start in oktober met een locatie voor kleinschalige dagbesteding in het buurtschap Kerspel Goor, net buiten Goor. De stichting heeft een huis met garages en […]
  • Waerdenborch haalt 5000 euro op voor Goor21 december 2015 Waerdenborch haalt 5000 euro op voor Goor De leerlingen van De Waerdenborch uit Goor hebben de afgelopen dagen 5000 euro verzameld. Deze opbrengst wordt verdeeld over twee goede doelen in de Hof van Twente. Een deel gaat naar de […]
  • Aardappelland voor Doors Wide Open aan Deldensestraat22 maart 2017 Aardappelland voor Doors Wide Open aan Deldensestraat Doors Wide Open krijgt de beschikking over een groot stuk land voor het poten van aardappels aan de Deldensestraat. Het land dat in eigendom is van ondernemer Johan Rouweler ligt bij het […]
  • Doors Wide Open heropent met voedselinzamelpunt17 januari 2017 Doors Wide Open heropent met voedselinzamelpunt Na een interne verbouwing gaat Do0ors Wide Open vanaf morgen weer open. De goede doelenwinkel van Seine Braakman heeft een opknapbeurt gekregen en er is gesleuteld aan de formule. Zo is er […]
  • Figuranten voor The Christmas Passion gezocht24 augustus 2018 Figuranten voor The Christmas Passion gezocht The New Passion in Goor op donderdag 17 april 2019 krijgt al steeds meer vorm. Zo komt de roemrijke Pearl Jozefzoon zingen tijdens het evenement in ‘t Twentse Haagje. Ook de decemberversie […]