Sportinstuif met verschillende activiteiten

Deze maand zijn er op de donderdag weer verschillende activiteiten georganiseerd door Wijkvoorziening ’t Doesgoor. Zo gaan de coaches verschillende sporten aanbieden voor alle leeftijden. Aankomende donderdag trappen ze af met het chaosdoelenspel, een week later staat unihockey op de rol. Aan het einde van de maand is er een voetbaltoernooi voor de leeftijd 7-12 jaar. De kosten bedragen 1 euro.

Gerelateerde berichten

  • Welkomstbord Doesgoor van mozaïek20 januari 2017 Welkomstbord Doesgoor van mozaïek Het welkomstbord van Wijkvoorziening ’t Doesgoor is inmiddels bijna afgerond. Er is de laatste maand veel gemozaïekt op het complex van Hector, waar ook kinderen elke woensdag en donderdag […]
  • Fortnite ‘in het echt’ spelen in het bos op ’t Doesgoor9 oktober 2018 Fortnite ‘in het echt’ spelen in het bos op ’t Doesgoor In de wekelijkse sportinstuif van Wijkvoorziening ’t Doesgoor wordt morgen aandacht besteed aan het bij kinderen immens populaire computerspel Fortnite. In het bos wordt het spel voor de […]
  • Sportinstuif met handbal en basketbal8 februari 2018 Sportinstuif met handbal en basketbal Deze maand worden er op de donderdag weer verschillende activiteiten georganiseerd door Wijkvoorziening ’t Doesgoor. Zo gaan de coaches verschillende sporten aanbieden voor jongeren in […]
  • Voetbaltoernooi als afsluiting Sportinstuiven Doesgoor9 juli 2018 Voetbaltoernooi als afsluiting Sportinstuiven Doesgoor Er wordt morgen op 't Doesgoor een voetbaltoernooi georganiseerd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dit als afsluiting van het seizoen met sport-instuiven én in samenwerking met […]
  • Handbalclinic op ’t Doesgoor8 november 2017 Handbalclinic op ’t Doesgoor Morgen (donderdag de 9e november) is er weer een sportinstuif voor de jeugd op sportpark t’ Doesgoor. Deze week staat in het teken van handbal. Ervaren en minder ervaren handballers en […]