Sportinstuif met verschillende activiteiten

Deze maand zijn er op de donderdag weer verschillende activiteiten georganiseerd door Wijkvoorziening ’t Doesgoor. Zo gaan de coaches verschillende sporten aanbieden voor alle leeftijden. Aankomende donderdag trappen ze af met het chaosdoelenspel, een week later staat unihockey op de rol. Aan het einde van de maand is er een voetbaltoernooi voor de leeftijd 7-12 jaar. De kosten bedragen 1 euro.

Gerelateerde berichten

  • Welkomstbord Doesgoor van mozaïek20 januari 2017 Welkomstbord Doesgoor van mozaïek Het welkomstbord van Wijkvoorziening ’t Doesgoor is inmiddels bijna afgerond. Er is de laatste maand veel gemozaïekt op het complex van Hector, waar ook kinderen elke woensdag en donderdag […]
  • Sportinstuif met handbal en basketbal8 februari 2018 Sportinstuif met handbal en basketbal Deze maand worden er op de donderdag weer verschillende activiteiten georganiseerd door Wijkvoorziening ’t Doesgoor. Zo gaan de coaches verschillende sporten aanbieden voor jongeren in […]
  • Sportinstuif op ’t Doesgoor20 februari 2017 Sportinstuif op ’t Doesgoor De kinderen hebben vakantie en voor de telgen die niet met hun ouders in de sneeuw verblijven, is sportpark 't Doesgoor deze week de uitstekende plek voor sportief vertier. Daar […]
  • Handbalclinic op ’t Doesgoor8 november 2017 Handbalclinic op ’t Doesgoor Morgen (donderdag de 9e november) is er weer een sportinstuif voor de jeugd op sportpark t’ Doesgoor. Deze week staat in het teken van handbal. Ervaren en minder ervaren handballers en […]
  • Voetbalclinic en toernooi op ’t Doesgoor14 februari 2017 Voetbalclinic en toernooi op ’t Doesgoor De sportinstuif die morgen wordt gehouden op 't Doesgoor staat geheel in het teken van voetbal. Voor de jongste jeugd van 4 tot en met 6 jaar wordt er een voetbalclinic georganiseerd in […]