Temmink erelid van KNA

Anneke Temmink is benoemd tot erelid van Accordeonverening Kunst Na Arbeid. Anneke kreeg deze benoeming voor al haar verdiensten in haar rijke loopbaan bij de club. De verenging heeft haar samen met haar man Gerrit in het zonnetje gezet. Tijdens het soebat werd ook Martine Huistede op 4 januari 2018 gehuldigd voor haar 12,5 jaar lidmaatschap bij KNA.

 

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe Skatepark officieel geopend25 oktober 2017 Nieuwe Skatepark officieel geopend Waar een brutaal en constructief gesprek in januari met de wethouder al niet goed voor is, bleek vanmiddag op het hernieuwde Skatepark. Daar werd vanmiddag op spectaculaire wijze het […]
  • Vrijwillige Hulpdienst na 37 jaar ter ziele27 oktober 2016 Vrijwillige Hulpdienst na 37 jaar ter ziele De Stichting Vrijwillige Hulpdienst in Goor stopt. Na 37 jaar trouwe dienst is de charitatieve instelling ter ziele. In de afgelopen vier decennia stonden vrijwilligers hulpbehoevenden bij […]
  • Handgemeen bij Twenthe, jeugdscheids en bestuurder doen aangifte10 december 2016 Handgemeen bij Twenthe, jeugdscheids en bestuurder doen aangifte Bij Twenthe Goor heeft vanmiddag een incident plaatsgehad tussen een bestuurder van de club, een jeugdscheidsrechter en een leider van Eilermark. Tegen de bezoeker is door de bestuurder […]
  • lionsclub16 mei 2012 Lions club organiseert Warmelo-concert De Lions club Goor - Markelo - Diepenheim organiseert op 20 mei haar tweede concert op Landgoed Warmelo in Diepenheim. Ditmaal is gekozen voor een openluchtconcert, waarbij de tuinen […]
  • Muziek op Schoot weer van start4 oktober 2017 Muziek op Schoot weer van start De populaire cursus Muziek op Schoot is vrijdag weer gestart op de Muziekschool Hof van Twente. Deze cursus, die bestaat uit acht lessen, is speciaal voor (groot)ouders en hun kind. […]