Goor massaal tegen besluit gemeente in eikenkwestie

“Werkelijk bizar en ongehoord dit”, “Wat! Dat meen je niet” en “typisch Goor”. Een greep uit de stortvloed aan reacties op het kappen van de oude monumentale eikenbomen aan de Gondalaan. Het voornemen van de gemeente stuit op veel weerstand bij de Goorse bevolking. Op Facebook wordt er volop gesproken over het volgens velen onvoorstelbare besluit om de bomen te kappen wegens de asbestsanering. Veel mensen reageren vol ongeloof omdat de bomen er al stonden voordat de Eternit asbestplaten uitgaf.

Gerelateerde berichten

  • Ingezonden brief Carel Groothengel1 oktober 2018 Ingezonden brief Carel Groothengel Hij klimt geregeld in de pen om zijn licht te laten schijnen over de gebeurtenissen in 't Twentse Haagje: Raadslid Carel Groothengel.  Ook vandaag heeft hij dit weer gedaan voor […]
  • Poll bomenkap: Alles moet wijken voor volksgezondheid…12 maart 2018 Poll bomenkap: Alles moet wijken voor volksgezondheid… Een verrassende uitslag van de poll op onze site over de voorgenomen bomenkap in de Gondalaan, Oude Haaksbergweg en Haaksbergerweg. Maar liefst 49% van de stemmers vindt dat alles moet […]
  • PvdA mengt zich ook in bomendiscussie10 januari 2018 PvdA mengt zich ook in bomendiscussie De lokale Partij van de Arbeid wil dat er wordt gekeken of de monumentale eiken in de Gondalaan toch behouden kunnen blijven. Fractievoorzitter Fred Rijkens roept ook andere partijen op om […]
  • Eénrichtingsverkeer Gondalaan en Oude Haaksbergerweg tijdelijk opgeheven3 augustus 2017 Eénrichtingsverkeer Gondalaan en Oude Haaksbergerweg tijdelijk opgeheven Het ingestelde éénrichtingsverkeer in de Gondalaan en Oude Haaksbergerweg wordt vanaf morgen voor twee weken opgeheven. Dit vanwege de vakantieperiode. De verkeersmaatregel is genomen in […]
  • Gondalaan-comité weer in conflict met gemeente13 december 2018 Gondalaan-comité weer in conflict met gemeente Het Comité behoud Monumentale bomen Gondalaan/Oude Haaskbergerweg is boos op de gemeente Hof van Twente omdat ze niet mogen meepraten over de herinrichting van de buurt. Daarnaast is het […]