Stemmen op duurzame ideeën voor publieksprijs

Nadat eerder de juryprijzen zijn verdeeld, kan nu het publiek stemmen op het beste ingezonden duurzame idee waarmee de winnaar een bedrag € 3.000 kan winnen. Van de in totaal 25 inzendingen zijn er 6 Goorse duurzame ideëen die kans maken. Zo bedacht Alberta Groteboer een plan voor meer bio-diversiteit in ’t Gijmink waarmee ze  ook al €2.000 won van de jury. Daarnaast dingen Bas Morsink (Hof van innovatie), Emiel en Jose Arkink (Knooperf Knuzz), Piet Fernhout (Windboom), Seine Braakman (restvoedselcirculatie) en het duo Guido Brandenbarg en Riekele Bijleveld (foto) mee. Zij hebben een plan om de restwarmte van de Albert Heijn te gebruiken voor het zwembad. Alle inzendingen zijn te bekijken via deze LINK. Daar kan ook een stem worden uitgebracht. De finale en de bekendmaking is op 1 februari in Delden.

Gerelateerde berichten

  • Innovatie windmolen in het buitengebied4 oktober 2018 Innovatie windmolen in het buitengebied Er was veel protest tegen de komst van windmolens in het buitengebied van Goor en dat leidde ertoe dat initiatieven daartoe allemaal sneuvelden. Toch is er gisteren een windmolen geplaatst […]
  • Goorse scholieren winnen truien-ontwerpwedstrijd Hofpower15 december 2017 Goorse scholieren winnen truien-ontwerpwedstrijd Hofpower De jaarlijkse truienontwerpwedstrijd van het duurzaamheidsproject Hofpower heeft dit jaar louter Goorse winnaars opgeleverd. Teun Freriksen (7) en Rita Mordjaneh (8) van de Prins […]
  • Holtbar voor Erik Reinderink17 oktober 2017 Holtbar voor Erik Reinderink Erik Reinderink is de nieuwe tijdelijke bezitter de Holtbar. Dat is het rondreizende gemeentelijke compliment voor iemand die zich inzet voor duurzaamheid. Erik Reinderink heeft de Holtbar […]
  • CDA zet De Zon in het zonnetje15 februari 2022 CDA zet De Zon in het zonnetje Valentijnsdag is sinds alle dag de aanleiding om iemand in het zonnetje te zetten. Zo dachten ook Kandidaat raadslid Eric Rikkert en zittend raadslid Riekele Bijleveld van het CDA uit […]
  • Huiseigenaren kunnen zich weer aanmelden voor warmtefoto2 januari 2022 Huiseigenaren kunnen zich weer aanmelden voor warmtefoto Huiseigenaren in Hof van Twente kunnen zich, evenals vorig jaar weer aanmelden voor het laten maken vaneen gratis warmtefoto van hun huis. Op een warmtefoto (foto) is te zien waar warmte […]