Stemmen op duurzame ideeën voor publieksprijs

Nadat eerder de juryprijzen zijn verdeeld, kan nu het publiek stemmen op het beste ingezonden duurzame idee waarmee de winnaar een bedrag € 3.000 kan winnen. Van de in totaal 25 inzendingen zijn er 6 Goorse duurzame ideëen die kans maken. Zo bedacht Alberta Groteboer een plan voor meer bio-diversiteit in ’t Gijmink waarmee ze  ook al €2.000 won van de jury. Daarnaast dingen Bas Morsink (Hof van innovatie), Emiel en Jose Arkink (Knooperf Knuzz), Piet Fernhout (Windboom), Seine Braakman (restvoedselcirculatie) en het duo Guido Brandenbarg en Riekele Bijleveld (foto) mee. Zij hebben een plan om de restwarmte van de Albert Heijn te gebruiken voor het zwembad. Alle inzendingen zijn te bekijken via deze LINK. Daar kan ook een stem worden uitgebracht. De finale en de bekendmaking is op 1 februari in Delden.

Gerelateerde berichten

  • Innovatie windmolen in het buitengebied4 oktober 2018 Innovatie windmolen in het buitengebied Er was veel protest tegen de komst van windmolens in het buitengebied van Goor en dat leidde ertoe dat initiatieven daartoe allemaal sneuvelden. Toch is er gisteren een windmolen geplaatst […]
  • Holtbar voor Erik Reinderink17 oktober 2017 Holtbar voor Erik Reinderink Erik Reinderink is de nieuwe tijdelijke bezitter de Holtbar. Dat is het rondreizende gemeentelijke compliment voor iemand die zich inzet voor duurzaamheid. Erik Reinderink heeft de Holtbar […]
  • Goorse scholieren winnen truien-ontwerpwedstrijd Hofpower15 december 2017 Goorse scholieren winnen truien-ontwerpwedstrijd Hofpower De jaarlijkse truienontwerpwedstrijd van het duurzaamheidsproject Hofpower heeft dit jaar louter Goorse winnaars opgeleverd. Teun Freriksen (7) en Rita Mordjaneh (8) van de Prins […]
  • Grijpgrage bejaarden stelen van ondernemers2 november 2016 Grijpgrage bejaarden stelen van ondernemers De Goorse winkeliers zijn het spuugzat; op dit moment raast een tsunami aan winkeldiefstallen door het doorgaans rustieke Twentse Haagje. "Bij ons is het wel vier keer per week het raak", […]
  • Ondernemers Weversplein vrezen levensgevaarlijke situaties na ‘ridicuul’ voorstel4 april 2016 Ondernemers Weversplein vrezen levensgevaarlijke situaties na ‘ridicuul’ voorstel Albert Heijn-ondernemer Guido Brandenbarg en zijn collega-middenstanders van het Weversplein zijn zeer korzelig over de eis van één van de buurtbewoners. Deze wil een verbod op lossende […]