GFC tegen Aramea in 8e finale Tukker Cup

GFC speelt in de achtste finale in de strijd om de Tukker Cup thuis tegen het Enschedese FC Aramea. Geen onbekende want de twee ploegen ontmoeten elkaar in competitieverband ook in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal. Ook vv Twenthe ging woensdagavond in Hengevelde in de koker en speelt een uitwedstrijd tegen de winnaar van het duel tussen FC Suryoye en Achilles ’12. De wedstrijden in de achtste finale worden gespeeld op dinsdag 6 februari. HIER de complete loting.

Gerelateerde berichten

  • Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen8 oktober 2019 Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen In de strijd om de Tukker Cup heeft GFC vanavond gewonnen met 4-3 van Tubantia uit Hengelo. Op Sportpark Heeckeren was het bij rust 2-0 door vroege treffers van Edo Schnieder en Tim […]
  • Race tegen de klok…25 januari 2021 Race tegen de klok… Heel veel evenementen gaan al niet door én door de strengere maatregelen gaat nu ook zelfs een streep door online-bijeenkomsten door de naderende avondklok en de visite-beperking. Zo ook […]
  • Goorse stadsderby op 8 november23 augustus 2020 Goorse stadsderby op 8 november De KNVB heeft de competitie-programma's bekend gemaakt voor de voetbalamateurs en daaruit blijkt dat de eerste Goorse stadsderby in de vierde klasse B, staat gepland voor zondag 8 […]
  • GFC-aanvaller vier wedstrijden geschorst25 januari 2020 GFC-aanvaller vier wedstrijden geschorst Naar aanleiding van het gestaakte duel in de strijd om de Tukker Cup tussen GFC en Bon Boys, is er overleg geweest tussen de organisatie van dit toernooi, beide clubs en de KNVB. Tijdens […]
  • Tukkercup-duel GFC gestaakt, Twenthe uitgeschakeld22 januari 2020 Tukkercup-duel GFC gestaakt, Twenthe uitgeschakeld Het duel in de kwartfinale van de Tukker Cup tussen GFC en Bon Boys is gisteravond na 45 minuten voetbal gestaakt. Scheidsrechter Dennis Reuvers voelde zich door de Goorse ploeg dermate […]