GFC tegen Aramea in 8e finale Tukker Cup

GFC speelt in de achtste finale in de strijd om de Tukker Cup thuis tegen het Enschedese FC Aramea. Geen onbekende want de twee ploegen ontmoeten elkaar in competitieverband ook in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal. Ook vv Twenthe ging woensdagavond in Hengevelde in de koker en speelt een uitwedstrijd tegen de winnaar van het duel tussen FC Suryoye en Achilles ’12. De wedstrijden in de achtste finale worden gespeeld op dinsdag 6 februari. HIER de complete loting.

Gerelateerde berichten

  • Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen8 oktober 2019 Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen In de strijd om de Tukker Cup heeft GFC vanavond gewonnen met 4-3 van Tubantia uit Hengelo. Op Sportpark Heeckeren was het bij rust 2-0 door vroege treffers van Edo Schnieder en Tim […]
  • GFC morst dure punten in titelstrijd1 april 2018 GFC morst dure punten in titelstrijd GFC liet vandaag twee dure punten liggen in de strijd om het kampioenschap in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink speelde op eigen veld doelpuntloos gelijk tegen […]
  • GFC niet opgewassen tegen FC Aramea12 maart 2017 GFC niet opgewassen tegen FC Aramea GFC leed in de vierde klasse B een fikse nederlaag tegen FC Aramea. Het werd 2-5 op sportpark Heeckeren. Het duel was na de eerste helft al beslist. Na een goede kans voor GFC-er Tim […]
  • GFC wint eerste duel Tukker Cup, Hector fors onderuit23 oktober 2018 GFC wint eerste duel Tukker Cup, Hector fors onderuit GFC heeft de eerste poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup gewonnen. Op eigen veld werd verdiend met 1-0 gewonnen van KVV Losser dat een klasse hoger speelt dan de Goorse […]
  • GFC-Emos afgelast, wel duel om Tukker Cup24 februari 2018 GFC-Emos afgelast, wel duel om Tukker Cup De wedstrijd GFC-Emos die voor morgen op het programma stond in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal is afgelast. Het veld op sportpark Heeckeren is onbespeelbaar door de […]