Pink Floyd, Playbackshows en ondernemer van het jaar…

De Goorse evenementenkalender meldt voor vanavond het jubileumconcert (10 jaar) van The Pink Floyd Project onder de titel Acoustic Echoes (foto). De 10-koppige band met zang van onder meer Bert Heering brengt een arsenaal aan akoestische instrumenten, anekdotes én bijzondere verhalen. Daarvoor zijn nog kaarten. Morgenavond een darttoernooi voor koppels bij Café Johny’s en een ‘Vage’ Playbackavond bij Café de Whee. Playbackacts ook komende zondagmiddag tijdens de jaarlijkse Playbackshow van vv Twenthe. In zaal Jachtlust is er het nieuwjaarsconcert van de Reggestad Muzikanten van Apollo terwijl tijdens de nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief de ondernemer van het jaar wordt gekozen bij De Bebsel. Voor alle evenementen klik HIER.

Gerelateerde berichten

  • Wolter, Reggestad Muzikanten en Reggae…18 mei 2018 Wolter, Reggestad Muzikanten en Reggae… Een volle evenementenagenda voor dit weekeinde. Vandaag wordt de expositie geopend van de Goorse kunstenaar Wolter Wiegerinck die 20 van zijn meesterwerken tentoon stelt in het Goors […]
  • Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten20 april 2018 Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten Op de activiteitenpagina voor het komende weekeinde staat een streep door de voorstelling van Ronald Snijders en Pieter Jouke van vanavond. Er was te weinig animo voor de voorstelling 'De […]
  • Ruilbeurs, Winters Genieten en Ditis Goorus15 december 2017 Ruilbeurs, Winters Genieten en Ditis Goorus De kerstdagen zijn aanstaande en dan neemt ook het aantal activiteiten in en om het Goorse hand over hand toe. Ook voor het komende weekeinde levert dat een overvolle evenementenagenda op […]
  • Theaterseizoen trapt af met Pink Floyd10 januari 2018 Theaterseizoen trapt af met Pink Floyd De Reggehof trapt dit nieuwe kalenderjaar in het theater af met muziek van Pink Floyd. Het tienkoppige project met iconische songs van één van de meest populaire bands wordt vrijdag vanaf […]
  • Comedyfoyer, ondernemersfeest en Reggestad Muzikanten8 januari 2016 Comedyfoyer, ondernemersfeest en Reggestad Muzikanten De Goorse evenementenkalender in het tweede weekeinde van het nieuwe jaar vermeld de nodige nieuwjaarsbijeenkomsten. Zo is het zondagmiddag druk bij De Bebsel waar de leden van Goor […]