Pink Floyd, Playbackshows en ondernemer van het jaar…

De Goorse evenementenkalender meldt voor vanavond het jubileumconcert (10 jaar) van The Pink Floyd Project onder de titel Acoustic Echoes (foto). De 10-koppige band met zang van onder meer Bert Heering brengt een arsenaal aan akoestische instrumenten, anekdotes én bijzondere verhalen. Daarvoor zijn nog kaarten. Morgenavond een darttoernooi voor koppels bij Café Johny’s en een ‘Vage’ Playbackavond bij Café de Whee. Playbackacts ook komende zondagmiddag tijdens de jaarlijkse Playbackshow van vv Twenthe. In zaal Jachtlust is er het nieuwjaarsconcert van de Reggestad Muzikanten van Apollo terwijl tijdens de nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief de ondernemer van het jaar wordt gekozen bij De Bebsel. Voor alle evenementen klik HIER.

Gerelateerde berichten

  • Ruilbeurs, Winters Genieten en Ditis Goorus15 december 2017 Ruilbeurs, Winters Genieten en Ditis Goorus De kerstdagen zijn aanstaande en dan neemt ook het aantal activiteiten in en om het Goorse hand over hand toe. Ook voor het komende weekeinde levert dat een overvolle evenementenagenda op […]
  • Theaterseizoen trapt af met Pink Floyd10 januari 2018 Theaterseizoen trapt af met Pink Floyd De Reggehof trapt dit nieuwe kalenderjaar in het theater af met muziek van Pink Floyd. Het tienkoppige project met iconische songs van één van de meest populaire bands wordt vrijdag vanaf […]
  • Comedyfoyer, ondernemersfeest en Reggestad Muzikanten8 januari 2016 Comedyfoyer, ondernemersfeest en Reggestad Muzikanten De Goorse evenementenkalender in het tweede weekeinde van het nieuwe jaar vermeld de nodige nieuwjaarsbijeenkomsten. Zo is het zondagmiddag druk bij De Bebsel waar de leden van Goor […]
  • Vol Paasweekeinde met diensten, Boake, voetbal en muziek30 maart 2018 Vol Paasweekeinde met diensten, Boake, voetbal en muziek Het komende Paasweekeinde staat in het Goorse, zoals elk jaar, weer bol van de activiteiten. Het hele weekeinde zijn er Paasdiensten in de diverse kerken. Daarnaast is er vanavond een […]
  • Bonje met Kemperink en wandeltochten…2 maart 2018 Bonje met Kemperink en wandeltochten… Wie een avondje wil lachen kan vanavond terecht bij De Reggehof. Daar staat Thijs Kemperink op de planken met zijn nieuwste show Bonje. De Albergenaar is nog steeds rijzende in theaterland […]