Schoolvolleybaltoernooi Dynamiek

Ruim zeventig kinderen hebben ook dit jaar weer acte de présence gegeven bij het volleybaltoernooi van Dynamiek. De Mossendam was het decor van het vakantietoernooi. De winst in de poule van groepen 4-5-6 wonnen de Volleygirls overtuigend van de Volley Dolly’s. Bij de groepen 7 en 8 was het spannend, maar uiteindelijk wisten de Volleydots te winnen van de Super Volly’s en gingen zij met de bioscoopbonnen naar huis. De geslaagde ochtend werd in de kantine verdiend afgesloten met ranja en patat. 

Gerelateerde berichten

  • Gummy Beertjes en Knolpower winnen scholenvolleybaltoernooi22 december 2014 Gummy Beertjes en Knolpower winnen scholenvolleybaltoernooi Ook dit jaar werd er weer het scholenvolleybaltoernooi voor de basisscholen in Goor door volleybalvereniging Dynamiek georganiseerd. Er werd dit jaar gevolleybald in een poule voor de […]
  • Scholenvolleybaltoernooi in de Mossendam30 november 2015 Scholenvolleybaltoernooi in de Mossendam Volleybalvereniging Dynamiek organiseert komende maand weer een scholenvolleybaltoernooi. Op maandag 21 december gaan basisschoolkinderen uit de groepen 3 tot en met 8 de strijd met elkaar […]
  • Scholen-volleybaltoernooi in de kerstvakantie in de sporthal4 december 2019 Scholen-volleybaltoernooi in de kerstvakantie in de sporthal Net zoals vorig jaar wordt er door volleybalvereniging Dynamiek het scholentoernooi georganiseerd in de kerstvakantie. Dat gebeurt in Sporthal De Mossendam op vrijdag 3 januari […]
  • Volleybalclinics op Goorse scholen13 oktober 2018 Volleybalclinics op Goorse scholen Er worden in de komende periode volleybalclinics gegeven aan alle basisschoolleerlingen van de groepen 4 tot en met 8. Op initiatief van volleybalvereniging Dynamiek zal de Rijssense […]
  • Instuifdagen bij volleybalvereniging Dynamiek17 mei 2017 Instuifdagen bij volleybalvereniging Dynamiek Er komen drie instuifdagen voor potentiële nieuwe leden van volleybalvereniging Dynamiek. Op de zaterdagen 13 mei, 20 mei en 3 juni kunnen kinderen kennis maken met de volleybalsport van […]