Man gewond na ongeval met scooter

Een man is vanavond gewond geraakt  toen hij van zijn scooter gleed op het fietspad in de buurt van de Mossendamseweg. De bestuurder liep een hoofdwond op. De toegesnelde ambulance-medewerkers hebben de man op de plek naast het GFC-complex geholpen. De man kon nadien zijn weg vervolgen. De scooter liep meer schade op. Foto’s: Hof van Twente Fotografie

 

Gerelateerde berichten

  • Wielrenster overleden na aanrijding met tractor8 juli 2016 Wielrenster overleden na aanrijding met tractor De wielrenster, uit het buitengebied van Goor, die gisteravond gewond raakte bij een ongeluk in de omgeving van Bentelo is overleden. De 55-jarige vrouw uit Ambt Delden bezweek vannacht in […]
  • Vrachtwagen ramt viaduct Zomerweg18 oktober 2016 Vrachtwagen ramt viaduct Zomerweg Op de Zomerweg heeft vannacht even na één uur een vrachtwagen het viaduct met de N347 geramd. De kraan op de vrachtwagen was onvoldoende naar beneden gezakt waardoor deze het viaduct heeft […]
  • Ongeval op viaduct N34716 februari 2017 Ongeval op viaduct N347 Op het viaduct van de N347 met de kruising Zomerweg is even voor de avond een ongeluk gebeurd. De brandweer werd ook opgeroepen maar er hoefden geen slachtoffers uit de auto's bevrijd te […]
  • Zoektocht naar automobilist die doorreed10 januari 2015 Zoektocht naar automobilist die doorreed De politie is op zoek naar een automobilist die doorreed nadat hij een ongeval veroorzaakte in de Kerkstraat. De man reed afgelopen vrijdag in een grijze MPV over de Kerkstraat en sneed […]
  • Leferink breekt enkel tijdens optreden in Kösterskoele15 juli 2016 Leferink breekt enkel tijdens optreden in Kösterskoele De in Goor woonachtige volkszanger en muzikant Dinand Leferink kende een ongelukkig optreden donderdagavond in de Markelose Kösterskoele. Hij brak daar zijn enkel na een misstap tijdens […]