Movado met uniek trainingsconcept: eGym-Cirkel (Adv)

Movado Sports biedt in Gioor een uniek trainingsconcept aan. Het is de zogenoemde eGym-Cirkel. Dat is een cirkelopstelling van 8 volautomatische toestellen die het mogelijk maakt om in slechts 30 minuten het hele lichaam te trainen en dat met veel meer resultaat dan op normale fitness-toestellen. “De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chip” zegt eigenaresse Nanette Melse van Movado Sports. “Tijdens de training krijgen onze leden via het intuïtieve touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig.”

Nanette vervolgt: “Het unieke zit hem tevens in de verschillende trainingsmethodes met effectieve periodisering op de eGym-Cirkel.  Door middel van de verhoogde excentrische weerstand wordt de vetverbranding dermate goed gestimuleerd dat het lichaam nog 3 dagen lang vet blijft verbranden. Bovendien worden via deze manier van trainen extra spieren opgebouwd, die ook op de lange termijn voor een betere verbranding zorgen. Dat is belangrijk want spieren maken je slank, sterk, beschermen je gewrichten en zorgen voor een betere houding”.

Met dit revolutionaire trainingsconcept zet Movado Sports een nieuwe stap op het gebied van resultaatgericht trainen. “Zeker 2/3e van onze leden komt naar ons om fitter en slanker te worden. Daarom hebben we geïnvesteerd in deze effectieve manier van trainen. Omdat we overtuigd zijn van dit nieuwe concept, bieden we de huidige én de nieuwe leden een tevredenheidsgarantie aan”.

Kijk op www.movadosports.nl/egym voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een gratis proeftraining. Bellen kan met telefoonnumer: 0547-724 186.