Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly

Het Goorse Jeugdcircus Caroly komt in het laatste weekeinde van februari met een nieuwe show. In sporthal De Mossendam zijn er voorstellingen op zaterdag 24 en zondag 25 februari. Caroly heeft ook een nieuwe hoofdsponsor weten te strikken. Klaverblad Verzekeringen zal de jonge Goorse circusartiesten financieel ondersteunen. De landelijke verzekeraar met het hoofdkantoor in Zoetermeer ondersteunt graag lokale verenigingen in plaats van regionale of landelijke clubs. Caroly neemt ook de slogan over van Klaverblad en gaat door onder het motto “Jeugdcircus Caroly, gewoon heel bijzonder. De 50 leden worden binnenkort ook in nieuwe kleding gestoken.

Gerelateerde berichten

  • Boeiende en gevarieerde show circus Caroly26 februari 2018 Boeiende en gevarieerde show circus Caroly Het was enerverend voor de jonge circusartiesten van Circus Caroly. De nieuwe show onder de naam 'De vier jaargetijden' werd een nieuwe show gepresenteerd in sporthal De Mossendam met […]
  • Caroly met Bigband in de sporthal6 maart 2020 Caroly met Bigband in de sporthal Jeugdcircus Caroly zal dit jaar tijdens de eigen shows in sporthal De Mossendam worden begeleid door The Apollo Bigband. Het 20-koppige orkest zal in drie voorstellingen op zaterdag 21- […]
  • Hofschminkers organiseert middag voor jonge mantelzorgers30 januari 2019 Hofschminkers organiseert middag voor jonge mantelzorgers De Goorse Hofschminkers gaan een middag organiseren speciaal voor jonge mantelzorgers. Dat gebeurt op zaterdag 23 februari in sporthal De Mossendam en in samenwerking met Stichting […]
  • Caroly in piste Circus Renz-Berlin18 oktober 2017 Caroly in piste Circus Renz-Berlin Het Goorse jeugdcircus Caroly gaat optreden in de circustent van Circus Renz-Berlin op het terrein aan de Hogenkamp. Dat gebeurt voorafgaand aan de familievoorstelling van het circus […]
  • Fissa, Caroly en Koning…23 februari 2018 Fissa, Caroly en Koning… De activiteitenkalender meldt allereerst een Dancefeest bij café Johny's. Onder de titel Fissalympics komen de DJ's van het Markelose Fissa er , zoals wel vaker, weer een fraai […]