Hoftrends wint verkiezing Ondernemer van het jaar

Hoftrends is de winnaar geworden van de verkiezing Ondernemer van het jaar 2017 van ondernemersvereniging Goor Collectief. De kleding- en accesoireszaak in het centrum van Goor kreeg tijdens de nieuwjaarsreceptie vanmiddag in zaal De Bebsel, de meeste stemmen van de aanwezige leden. Hoftrends liet OAD Busbedrijf en Schildersbedrijf Wissink achter zich. Hoftrends begon met een winkel voor dames in het Goorse stadshart en breidde vorig jaar uit met een fraaie vestiging voor mannen, ook in het centrum. Hoftrends en Hoftrends mannen wordt bestierd door Anja van Ommen en Angelique Jager.

Gerelateerde berichten

  • Goor verdeeld over vuurwerkverbod7 januari 2018 Goor verdeeld over vuurwerkverbod Op de vraag of er tijdens oud en nieuw in Goor een algeheel vuurwerkverbod moet komen met een door de gemeente georganiseerde show, zijn de deelnemers aan een poll op deze site verdeeld. […]
  • OAD of Hoftrends ?13 januari 2018 OAD of Hoftrends ? Morgenmiddag wordt door de leden van Goor Collectief de Ondernemer van het jaar 2017 gekozen tijdens de nieuwjaarsreceptie in zaal De Bebsel. Wij namen middels een poll een voorschot op […]
  • Hoftrends verder onder één dak2 januari 2020 Hoftrends verder onder één dak Hoftrends en Hoftrends Mannen zullen vanaf komend voorjaar gezamenlijk verder gaan in het pand aan de Grotestraat 81, waar nu Hoftrends Mannen is gevestigd. Volgens uitbater Anja van […]
  • Inreda Diabetic ondernemer van het jaar16 januari 2020 Inreda Diabetic ondernemer van het jaar Inreda Diabetic is vanavond gekozen tot ondernemer van het jaar 2019. Dat gebeurde tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief in zaal De Bebsel. Het bedrijf van Robin Koops heeft […]
  • Publieksprijs bij verkiezing Ondernemer van het jaar7 januari 2020 Publieksprijs bij verkiezing Ondernemer van het jaar Er wordt ook een publieksprijs uitgereikt tijdens de Ondernemer van het jaar-verkiezing volgende week donderdagavond bij De Bebsel. Daar kiezen allereerst de leden van Goor Collectief uit […]