Hoftrends wint verkiezing Ondernemer van het jaar

Hoftrends is de winnaar geworden van de verkiezing Ondernemer van het jaar 2017 van ondernemersvereniging Goor Collectief. De kleding- en accesoireszaak in het centrum van Goor kreeg tijdens de nieuwjaarsreceptie vanmiddag in zaal De Bebsel, de meeste stemmen van de aanwezige leden. Hoftrends liet OAD Busbedrijf en Schildersbedrijf Wissink achter zich. Hoftrends begon met een winkel voor dames in het Goorse stadshart en breidde vorig jaar uit met een fraaie vestiging voor mannen, ook in het centrum. Hoftrends en Hoftrends mannen wordt bestierd door Anja van Ommen en Angelique Jager.

Gerelateerde berichten

  • Goor verdeeld over vuurwerkverbod7 januari 2018 Goor verdeeld over vuurwerkverbod Op de vraag of er tijdens oud en nieuw in Goor een algeheel vuurwerkverbod moet komen met een door de gemeente georganiseerde show, zijn de deelnemers aan een poll op deze site verdeeld. […]
  • OAD of Hoftrends ?13 januari 2018 OAD of Hoftrends ? Morgenmiddag wordt door de leden van Goor Collectief de Ondernemer van het jaar 2017 gekozen tijdens de nieuwjaarsreceptie in zaal De Bebsel. Wij namen middels een poll een voorschot op […]
  • Probin, Tonny Kranenberg en Plukon genomineerd voor titel Ondernemer van het Jaar5 januari 2016 Probin, Tonny Kranenberg en Plukon genomineerd voor titel Ondernemer van het Jaar Gereedschappen en ijzerwarenhandel Probin, pluimveevleesproducent en uitvaartzorg Tonny Kranenberg zijn de drie genomineerden die komende zondag strijden om de titel Ondernemer van het […]
  • Wiegerinck Ondernemer van het Jaar 201411 januari 2015 Wiegerinck Ondernemer van het Jaar 2014 Bart Wiegerinck is Ondernemer van het Jaar 2014 geworden. De goedlachse directeur-eigenaar van het full-service garagebedrijf aan de Kerkstraat werd door de leden van Goor Collectief […]
  • Bar Bistro d’Olde Smidse onderneming van het jaar8 januari 2017 Bar Bistro d’Olde Smidse onderneming van het jaar Bar Bistro d'Olde Smidse is vanmiddag verkozen tot ondernemer van het jaar 2016. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Goor Collectief in een volle achterzaal van De Bebsel. De […]