GFC wint oefenduel in Hengelo

GFC heeft zondag een oefenduel tegen HVV Hengelo met 1-4 gewonnen. Olaf Siegers scoorde drie keer voor de rood zwarten. Colin Mensink vond één keer het net in Hengelo. Afgelopen week werd ook al BVV Borne in een oefenduel verslagen met 3-2. Hector oefende vrijdag op eigen veld tegen het Hengelose Juliana ’31 en ging met 0-3 onderuit. De beide vierdeklassers hervatten op zondag 28 januari de competitie. GFC speelt dan thuis tegen Rood Zwart. Hector moet op bezoek bij Diepenheim. Derdeklasser Twenthe kwam niet in actie dit weekeinde. De ploeg van de scheidende trainer Michiel Mensink begint het tweede deel van de competitie op de laatste zondag van januari met een uitduel tegen Wijhe ’92.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC en Twenthe verliezen oefenduels21 januari 2015 GFC en Twenthe verliezen oefenduels GFC heeft gisteravond een oefenduel tegen het tweede team van HSC '21 met 4-1 verloren. De rood-zwarten waren op het Haaksbergse kunstgras niet opgewassen tegen de beloften van de […]
  • Victoria-Twenthe 2-3, GFC-Borne 2-43 juni 2018 Victoria-Twenthe 2-3, GFC-Borne 2-4 De eindstanden van de wedstrijden van de Goorse clubs in de nacompetitie voor promotie naar de tweede en derde klasse: Voor een plek in de 2e klasse (1e ronde): 14.00 uur: Victoria […]
  • Erop of eronder voor Twenthe en GFC2 juni 2018 Erop of eronder voor Twenthe en GFC De nieuwe opzet van de nacompetitie biedt in ieder geval wel duidelijkheid. Eén keer verliezen is einde seizoen en drie keer winnen is promoveren. Voor Twenthe en GFC is het dus vanaf […]
  • Cruciale Paasduels voor GFC en Hector14 april 2017 Cruciale Paasduels voor GFC en Hector Het wordt een druk en cruciaal Paasweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs. Met name GFC en Hector moeten vol aan de bak. Morgen staat voor GFC het uitduel tegen TVO […]