Olympia degradeert maar blijft eersteklasser

Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia blijft ondanks degradatie toch actief in de eerste klasse. De Goorse ploeg won de laatste competitiewedstrijd met 6-4 van concurrent DTS uit Enschede maar zag Smash uit Losser met maar liefst 9-1 winnen van De Toekomst uit Lochem, dat al kampioen is. Deze vorm van matchfixing werd aangekaart bij de tafeltennisbond. Dat leidde ertoe dat er een vrijgekomen plek in de eerste klasse werd toegekend aan Olympia waardoor de Goorse tafeltennissers de voorjaarscompetitie alsnog als eersteklasser in kunnen.

Gerelateerde berichten

  • Olympia uitgeschakeld in titelstrijd16 april 2018 Olympia uitgeschakeld in titelstrijd De tafeltennissers van Olympia zijn uitgeschakeld in de strijd om het kampioenschap in de eerste klasse D van de afdeling Oost. De Goorse ploeg won in de voorlaatste speelronde ruim van […]
  • Olympia fors onderuit12 oktober 2015 Olympia fors onderuit De tafeltennissers van Olympia hebben een fikswe competitienederlaag geleden in de 1e klasse C van het district Oost. Koploper Smash 2000 2 uit Losser was met 9-1 veel te sterk voor de […]
  • Olympia neemt revanche op Smash uit Losser26 februari 2018 Olympia neemt revanche op Smash uit Losser De tafeltennissers van Olympia hebben een knappe 7-3 zege geboekt op Smash 2000. De Goorse ploeg verloor twee weken geleden nog met 8-2 van de concurrent uit Losser maar nam in de eigen […]
  • Olympia blijft hopen op lijfsbehoud9 november 2015 Olympia blijft hopen op lijfsbehoud De tafeltennissers van Olympia hebben de kansen iets vergroot om het eersteklasse-schap te behouden. De Goorse ploeg won met 7-3 van hekkensluiter Trias uit Twello en staat nu op de vierde […]
  • Olympia 1 net geen kampioen, 2e team gedegradeerd3 december 2018 Olympia 1 net geen kampioen, 2e team gedegradeerd Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia is er net niet in geslaagd om de titel binnen te slepen in de eerste klasse C van het district Oost. De Goorse ploeg speelde in de laatste […]