Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent

De donderdagavond tijdens Schoolfeest 2018 wordt weer muzikaal ingevuld door de gelegenheidsformatie Fat Skool and the Wild Hens. De Goorse band Reflexxion speelt dit jaar voor het eerst tijdens het borreluurtje op de vrijdagmiddag met School en Volksfeest. Aan het einde van het bedrijvenuur zorgt de Jigger Bigger Band voor de overbrugging naar de avond die zal worden ingevuld door de coverband Session die voor het eerst in Goor te zien is dan. Op zaterdagmiddag traditioneel het familiespektakel met Apollo met daarna volkstümliche muziek van DJ Roel Zweers. X-Static met de Goorse drummer Boudewijn Kroes is evenals de laatste jaren de band op de zaterdagavond. Op zondag is de PPM Showband de vervanger van Tilt dat niet terugkeert in de Tente. PPM speelde vorig jaar nog op vrijdag. De line up werd bekend tijdens de grote Schoolfeestvergadering op maandagavond. Daar werd ook de penningenprijs weer vastgesteld op €1,75 en werd duidelijk dat de Seniorenreis op donderdag 3 mei gehouden zal worden.

Reflexxion

Gerelateerde berichten

  • Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 20166 mei 2016 Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 2016 Een speciaal voor het Schoolfeest geformeerde grotendeels Goorse band opent muzikaal het Feest der Feesten op de donderdagavond. Een 11-koppige formatie is al maanden aan het repeteren en […]
  • Ook muziek Schoolfeest bekend20 januari 2020 Ook muziek Schoolfeest bekend Vanavond is naast de bierprijs ook de muzikale invulling van het komende School en Volksfeest bekend gemaakt. Op donderdagavond speelt de Goorse band Friendship die eerder Fatskool heette […]
  • Perfect Showband terug in de Schoolfeesttent29 januari 2019 Perfect Showband terug in de Schoolfeesttent De Perfect Showband is terug op de buhne tijdens het Goorse School en Volksfeest, eind juni. De zeskoppige band speelt tijdens het borreluurtje op vrijdagmiddag en zal ook de muziek op […]
  • Springtime-festival met bands in alle Goorse kroegen10 maart 2020 Springtime-festival met bands in alle Goorse kroegen Een groots muzikaal evenement is in Goor aanstaande met live muziek in alle Goorse kroegen. Op vrijdagavond 15 mei zullen in de acht café's in Goor bands spelen tijdens een stadsfestival […]
  • Fat Skool met Schoolfeest try out in Markelo24 mei 2017 Fat Skool met Schoolfeest try out in Markelo De Schoolfeestformatie Fat Skool and the wild Hens spelen komende vrijdagavond bij Grand Café De Kroon in Markelo. Het optreden aan de andere kant van de 'bult' geldt als generale voor het […]