Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent

De donderdagavond tijdens Schoolfeest 2018 wordt weer muzikaal ingevuld door de gelegenheidsformatie Fat Skool and the Wild Hens. De Goorse band Reflexxion speelt dit jaar voor het eerst tijdens het borreluurtje op de vrijdagmiddag met School en Volksfeest. Aan het einde van het bedrijvenuur zorgt de Jigger Bigger Band voor de overbrugging naar de avond die zal worden ingevuld door de coverband Session die voor het eerst in Goor te zien is dan. Op zaterdagmiddag traditioneel het familiespektakel met Apollo met daarna volkstümliche muziek van DJ Roel Zweers. X-Static met de Goorse drummer Boudewijn Kroes is evenals de laatste jaren de band op de zaterdagavond. Op zondag is de PPM Showband de vervanger van Tilt dat niet terugkeert in de Tente. PPM speelde vorig jaar nog op vrijdag. De line up werd bekend tijdens de grote Schoolfeestvergadering op maandagavond. Daar werd ook de penningenprijs weer vastgesteld op €1,75 en werd duidelijk dat de Seniorenreis op donderdag 3 mei gehouden zal worden.

Reflexxion

Gerelateerde berichten

  • Ook muziek Schoolfeest bekend20 januari 2020 Ook muziek Schoolfeest bekend Vanavond is naast de bierprijs ook de muzikale invulling van het komende School en Volksfeest bekend gemaakt. Op donderdagavond speelt de Goorse band Friendship die eerder Fatskool heette […]
  • Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 20166 mei 2016 Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 2016 Een speciaal voor het Schoolfeest geformeerde grotendeels Goorse band opent muzikaal het Feest der Feesten op de donderdagavond. Een 11-koppige formatie is al maanden aan het repeteren en […]
  • Perfect Showband terug in de Schoolfeesttent29 januari 2019 Perfect Showband terug in de Schoolfeesttent De Perfect Showband is terug op de buhne tijdens het Goorse School en Volksfeest, eind juni. De zeskoppige band speelt tijdens het borreluurtje op vrijdagmiddag en zal ook de muziek op […]
  • Reggehof met Nijhof op Festivaltour30 november 2018 Reggehof met Nijhof op Festivaltour De Reggehof gaat vanaf komend jaar inzetten op muzikale acts en festivals. Dit naast de gebruikelijke theatervoorstellingen in het Goorse verenigingshuis. Om dat doel te bereiken is Eric […]
  • Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend17 maart 2018 Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend De nieuwe derde Schoolfeestloods is vanmiddag feestelijk geopend. Rob Moormann had de eer om middels een druk op een grote rode knop de openingshandeling te verrichten (foto) waarna de […]