Overlast bij skatebaan van Kollaan

Na diverse meldingen in het weekeinde is door de politie uiteindelijk op zondagavond een groep jongeren aangetroffen bij de Skatebaan achter de brandweerkazerne tussen de van Kollaan en de Roerdompstraat, die verantwoordelijk zijn voor diverse vernielingen zoals het uit de grond trekken van beplanting (foto) en het maken van de nodige rotzooi. De jongeren moesten ter plekke de troep zelf opruimen en hun ouders zijn ingelicht over de baldadigheden. Er wordt vaker geklaagd over overlast op die plek sinds de skatebaan is gerenoveerd en uitgebreid. Daarover komen via de Facebookpagina van de Politie Hof van Twente ook diverse meldingen en vragen binnen. Ook is daar door een bezorgde ouder aangekaart dat jongerencentrum De Maan veel te beperkt geopend is en ’s avonds niet te bezoeken. De politie onderkent dat en wil daarover in gesprek.

Foto: Politie Hof van Twente

Gerelateerde berichten

  • Daan en Mitchell verantwoordelijk voor fonkelnieuw Skatepark15 september 2017 Daan en Mitchell verantwoordelijk voor fonkelnieuw Skatepark Het begon allemaal na een gastles van wethouder Pieter van Zwanenburg op de school van Daan Toornstra. Na die les ging de nu 14-jarige Goorse knul naar de wethouder en vroeg hem of het […]
  • Diederik Samsom zondag in De Maan3 november 2016 Diederik Samsom zondag in De Maan De politiek leider van de landelijke PvdA, Diederik Samsom, komt zondag in Goor. Hij wil daar in gesprek over zijn kandidatuur voor het komende lijsttrekkerschap van de PvdA bij de […]
  • Jongerencentrum De Maan gaat sluiten7 juni 2020 Jongerencentrum De Maan gaat sluiten Jongerencentrum De Maan in de voormalige Laarschool gaat sluiten. Volgens welzijnsorganisatie Salut en de gemeente Hof van Twente sluit het locatie-gebonden jongerenwerk in De Maan […]
  • Laatste kinderactiviteiten Salut deze week7 augustus 2017 Laatste kinderactiviteiten Salut deze week Vandaag en woensdag zijn de laatste kinderactiviteiten, georganiseerd door Salut in deze aomervakantie. Dinsdagmiddag is iedereen welkom bij Villa Linde op 't Gijmink voor een cursus leren […]
  • Openingstijden jongerencentrum De Maan gewijzigd2 januari 2017 Openingstijden jongerencentrum De Maan gewijzigd De vrije inlooptijden bij Jongerencentrum De Maan in de Laarstraat zijn, door een andere personele bezetting, met ingang van het nieuwe jaar veranderd. Jongeren kunnen nu elke dinsdag van […]