Margaret Langeler te gast in Portret

In het radio-programma Portret is zondag Margaret Langeler te gast. Zij woont sinds 1976 in ’t Twentse Haagje, nadat ze opgroeide in Engeland. Ze heeft hier gewerkt als lerares Engels, maar heeft ook vele bestuurlijke functies gehad onder meer het Rode Kruis, peuterspeelzaal, bridgeclub Niet Kwetsbaar. Ze geeft ook lezingen in humanitair oorlogsrecht. Haar hobby’s zijn tennis, golf en tuinieren. Verder heeft ze ook de muziek uitgezocht, de uitzending begint om 11.00 uur. De presentatie is in handen van Paula van der Helm.

Gerelateerde berichten

  • Adel Ali centraal in Portret29 november 2016 Adel Ali centraal in Portret In het radioprogramma Portret is zondag weer een Gorenaar te gast. Presentatrice Paula van der Helm ondervraagt Adel Ali. De geboren Irakees is sinds 1992 in Nederland, waar hij nu in Goor […]
  • Koster te Wierik in radio-portret4 september 2015 Koster te Wierik in radio-portret Het leven van Henny te Wierik staat komende zondag centraal in het programma Portret van Hofstreek FM. Te Wierik is koster in de Petrus en Paulus-parochie en vervoert hij cliënten van […]
  • Guido Brandenbarg in Portret bij Hofstreek22 december 2015 Guido Brandenbarg in Portret bij Hofstreek Portret stelt zondag supermarktondernemer Guido Brandenbarg centraal in haar uitzending. De ondernemer bestiert de Albert Heijn op het Weversplein en komt verhalen over zijn werk. Guido, […]
  • Frans Koop in Radioportret6 oktober 2016 Frans Koop in Radioportret Hij is bekend van zijn tandartsenpraktijk en zijn voorliefde voor oude auto's Frans Koop, geboren in Enschede, had jaren een praktijk in Goor maar sinds vorige week heeft hij de zaak over […]
  • Liga Vilmane zondag in Portret28 november 2018 Liga Vilmane zondag in Portret Liga Vilmane is zondag te gast in Portret. Ze is geboren en getogen in Letland, waar ze ook  de eerste muzikale stappen heeft gezet. Na haar opleiding op het conservatorium in Enschede […]