Vrijwilliger De Wheehof gezocht

Carintreggeland Huis De Wheehof in Goor zoekt een vrijwilliger die bewoners van De Wheehof naar de kerkdienst in De Stoevelaar wil begeleiden. Vindt u het leuk om met ouderen om te gaan en bent u op vrijdagmiddag beschikbaar? Meldt u dan aan als vrijwilliger voor De Wheehof. Neem contat op met Jolanda van den Noort, coördinator vrijwilligerswerk, telefoon 06-34362260 of e-mail: j.vandennoort@nullcarintreggeland.nl.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe Stoevelaar minder groot dan gepland2 juni 2022 Nieuwe Stoevelaar minder groot dan gepland Er komen geen drie nieuwe woongebouwen op de plek waar nu de flat van De Stoevelaar staat, maar twee. Dat zegt Twinta, de vasgoedtak van Carint Reggeland in TC/Tubantia. De bouwplannen […]
  • Willem Koekkoek GFC-er van het jaar6 februari 2022 Willem Koekkoek GFC-er van het jaar Willem Koekkoek is zaterdagmiddag benoemd tot GFC ‘er van het Jaar. Koekkoek is al sinds jaar en dag wekelijks actief als clubscheidsrechter en organiseert cursussen voor aankomende […]
  • Beeldbepalende Stoevelaarflat maakt plaats voor drie lagere gebouwen7 april 2021 Beeldbepalende Stoevelaarflat maakt plaats voor drie lagere gebouwen De nieuwe Stoevelaar zal straks bestaan uit drie gebouwen van drie etages rond de huidige Wheehof die blijft bestaan. De al in 2019 aangekondigde nieuwbouw zit nu in de fase dat de […]
  • Dierenambulance zoekt met spoed vrijwilligers7 maart 2021 Dierenambulance zoekt met spoed vrijwilligers De Stichting Dierenambulance Hof van Twente is met spoed op zoek naar nieuwe vrijwilligers die hen komen helpen om de dieren te verzorgen. "We zitten momenteel erg krap en voor deze […]
  • Gratis boodschappendienst ouderen8 februari 2021 Gratis boodschappendienst ouderen De boodschappendienst van Stichting Doors Wide Open beleeft drukke tijden. Door corona durven sommige ouderen de deur niet uit voor boodschappen en dat is met het winterse weer […]