Oecumenische viering in PP-kerk

In de Petrus- en Pauluskerk is zondag een oecumenische viering die in het teken staat van week voor het gebed voor de eenheid van de kerken. Het thema van deze viering is: Recht door Zee. In de dienst staan de voorgangers stil bij welke dingen de mensheid nu kunnen ketenen, waar we nu ‘slaaf’ van kunnen worden. Voor de kinderen van 4 tot en met 12 jaar is er een kindernevendienst, welke net als de viering om 10.00 uur begint. Voorgangers zijn pastor Henk Ogink en ds. Wim de Jong.

 

Gerelateerde berichten

  • Oecumenische viering in teken van eenheid kerken14 januari 2016 Oecumenische viering in teken van eenheid kerken De Petrus en Pauluskerk is komende zondagochtend het decor voor een oecumenische viering die in het teken staat van de eenheid van de kerken. Het thema van deze viering is: Smaakvol […]
  • Diverse geloofsgemeenschappen samen naar de kerk12 januari 2020 Diverse geloofsgemeenschappen samen naar de kerk Volgende week zondag, 19 januari, is er in de Petrus en Pauluskerk in Goor een oecumenische viering die in het teken staat van de week voor het gebed voor de eenheid van de kerken, die […]
  • Open Dag in Goor in kader 15 jaar Hof van Twente1 juni 2015 Open Dag in Goor in kader 15 jaar Hof van Twente De gemeente Hof van Twente gaat zich samen met de brandweer en de politie presenteren op een Open Dag die in september 2016 in en om het Goorse gemeentehuis gehouden zal worden. Het is één […]
  • Verschillende geloven en culturen verbonden in de kerk21 september 2015 Verschillende geloven en culturen verbonden in de kerk De landelijke vredesweek is ingegaan en in Goor werd daarvoor gisteren het startsein gegeven in de Petrus en Pauluskerk. Een unieke kerkdienst waar verschillende groepen christenen en […]
  • Eerste Heilige Communie eerder21 maart 2018 Eerste Heilige Communie eerder Een bericht van het Kerkblad Geestig dat in Goor in veel huishoudens wordt verspreid. In de jongste uitgave is een fout geslopen. De Eerste Heilige Communie op zondag 8 april in de H.H. […]