Klaasen gaat darten op de Noordzee

Een opmerkelijk avontuur voor Jelle Klaasen. De professionele darter uit Goor speelt volgende maand namelijk een hele bijzondere wedstrijd. Klaasen komt in actie tegen Kim Huybrechts en die wedstrijd vindt op de Noordzee plaats. Klaasen strijdt tegen de Belg om de zogeheten P&O Ferries Trophy. Er wordt gespeeld terwijl de boot vaart van Hull naar Rotterdam. Als scheidsrechter is Russ Bray, een man met een zeer herkenbare stem, aangesteld. Klaasen heeft meer tijd voor dit soort ludieke potjes nu hij niet in actie komt in de Premier League wegens de tegenvallende prestaties.

Gerelateerde berichten

  • Klaasen plaatst zich voor UK Open15 februari 2022 Klaasen plaatst zich voor UK Open Ondanks het kwijtraken van een PDC Tour Card doet Jelle Klaasen in maart toch mee aan de UK Open. De Goorse topdarter wist in Engeland de Rileys Qualifier in Coventry te winnen. In de […]
  • Jelle Klaasen zeker jaar geen PDC-darter15 januari 2022 Jelle Klaasen zeker jaar geen PDC-darter De Goorse topdarter Jelle Klaasen mag zeker een jaar geen wedstrijden spelen in de PDC-tour. De voormalig wereldkampioen van de BDO uit Goor wist bij de zogenoemde Europese […]
  • Sterk optreden Klaasen bij UK Open8 maart 2020 Sterk optreden Klaasen bij UK Open Jelle Klaasen is zondag in de kwartfinale van de UK Open gestrand. De Goorse darter moest daarin zijn meerdere erkennen in Daryl Gurney, de nummer acht van de wereldranglijst. Pas in de […]
  • Klaasen stunt in European Darts Trophy14 oktober 2018 Klaasen stunt in European Darts Trophy De Goorse darter Jelle Klaasen heeft in Duitsland voor een grote verrassing gezorgd door  de nummer twee van de wereld Peter Wright te verslaan. In Göttingen won hij tijdens de European […]
  • Klaasen uitgeschakeld in World Matchplay24 juli 2018 Klaasen uitgeschakeld in World Matchplay Jelle Klaasen is gisteravond in de eerste ronde van het zogenoemde World Matchplay uitgeschakeld. De Goorse topdarter was kansloos tegen de Engelsman Peter Wright die met 10-5 zegevierde. […]