Code Rood: Ontwortelde boom zorgt voor ravage op begraafplaats

Goor is ook flink getroffen door de zware westerstorm. De eerste bomen zijn ontworteld in ’t Twentse Haagje en ook verkeersborden zijn omgewaaid. “Het is op dit moment ook Code Rood voor ons”, laat de fotograaf van Hof van Twente Fotografie weten. “Het ene naar het andere alarm gaat af.” De Thomas Ainsworth-begraafplaats aan de Laarstraat is het meest verwoestend getroffen. Daar is een grote boom door het hek geslagen en dit zorgt voor een ware ravage op de rustplaats. Bij de Kievitstraat ondervond deze boom ook hinder van de wind en miste maar nipt het buurtcentrum. We houden u op de hoogte bij overig nieuws…
Foto’s: Hof van Twente Fotografie.

 

Gerelateerde berichten

  • Leerlingen planten bomen op Thomas Ainsworth-begraafplaats14 maart 2018 Leerlingen planten bomen op Thomas Ainsworth-begraafplaats Op de plek waar medio januari een ravage werd aangericht door Code Rood, is vanochtend weer een verse boom geplaatst. Kinderen van groep 7 van de Heeckerenschool gaven zo met de gemeente […]
  • Storm voorbij, brandweer nog uren bezig18 januari 2018 Storm voorbij, brandweer nog uren bezig De storm ging rond half drie liggen in het Goorse waarna ook 'Code Rood' kon worden ingetrokken. Voor de Goorse brandweer blijft het voorlopig nog wel alarmfase 1 want er is nog heel veel […]
  • Update: Ook Spreeuwenstraat getroffen, bussen rijden niet18 januari 2018 Update: Ook Spreeuwenstraat getroffen, bussen rijden niet Naast de ravage op de begraafplaats aan de Laarstraat en de schade aan de Kievitstraat, is ook de Spreeuwenstraat getroffen door de storm. Ook daar zorgt een ontwortelde boom voor veel […]
  • Hofkerk en Braakmolen openen de deuren2 september 2015 Hofkerk en Braakmolen openen de deuren De Goorse blikvangers tijdens de Open Monumentendagen zijn traditioneel De Braakmolen en De Hofkerk. Ook het graf van Thomas Ainsworth op de begraafplaats aan de Laarstraat trekt veel […]
  • Vier Goorse hotspots in Hof van Twente-Monopoly1 november 2018 Vier Goorse hotspots in Hof van Twente-Monopoly Op het speelbord van het nieuwe Hof van Twente-Monopoly staan vier Goorse locaties die te koop zijn. Het spel waarvoor gespaard kan worden bij de Goorse Jumbo-supermarkt, heeft het […]