Vierde editie Ster XXL

De organisatie van het muziekfeest ‘Ster XXL’ maakt zich net als de rest van Goor op voor de vierde editie. De achterzaal van café De Ster wordt in de komende week omgetoverd tot feestlocatie voor de komende zaterdagavond de 27e januari. Dit jaar is de organisatie in handen van Lars van der Wal, Bas Zweers, Ruben van der Geest, Tim Bannink en Bart Verdriet. De kick-off is om 22.00 uur en de lichten gaan pas weer aan tegen een uur of drie. De entree is vijf euro. Er is geen voorverkoop.

Gerelateerde berichten

  • Ster XXL door jongeren zelf georganiseerd28 januari 2016 Ster XXL door jongeren zelf georganiseerd Het was een doorslaand succes en daarmee werden zes Goorse jongeren vorig jaar al beloond met het nemen van het initiatief voor een geheel eigen feest onder de naam Ster XXL. Komende […]
  • Derde editie Goors jongerenfeest Ster XXL22 januari 2017 Derde editie Goors jongerenfeest Ster XXL Het bleek de afgelopen twee jaar een schot in de roos en dus is er ook dit jaar weer een editie van het Goorse jongerenfeest Ster XXL. Komende zaterdag gaan vanaf 22.00 uur de deuren open […]
  • Ster XXL nieuw feest voor Goorse jeugd30 januari 2015 Ster XXL nieuw feest voor Goorse jeugd Ster XXL is de naam van een nieuw feest voor Goorse jongeren dat morgenavond voor het eerst wordt gehouden in de achterzaal van café De Ster. Een vriendengroep onder aanvoering van de […]
  • Volle bak bij Sterr XXL31 januari 2016 Volle bak bij Sterr XXL Zo'n 350 gasten hebben zaterdag het jongerendacefeest SterXXL bezocht. Dat werd voor de tweede keer georganiseerd door zes Goorse jongens in de achterzaal van De Ster. Er werd door de twee […]
  • Dave Roelvink slotact op Ster XXL21 januari 2019 Dave Roelvink slotact op Ster XXL De bekende DJ Dave Roelvink is de slotact tijdens de vijfde editie van het dance-event Ster XXL op vrijdag 1 februari in de achterzaal van De Ster. De discjockey is de zoon van de bekende […]